Sommarjobb Sjuksköterska till Njur- och dialysmottagningen

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill arbeta som sjuksköterska tillsammans med oss och vara en del av Västerviks sjukhus som utnämndes till Sveriges bästa mellanstora sjukhus 2019. Vår enhet har bra resultat i öppna jämförelser.

På vår mottagning ingår du i en arbetsgrupp med 16 st sjuksköterskor med stor kompetens, erfarenhet, engagemang och nära till skratt i vardagen. Vi har 30 platser för att sex dagar i veckan bedriva hemodialysbehandlingar. Till mottagningen hör även njurmottagning och PD mottagning. Vi arbetar i grupper där vi är tre till fyra personer som har huvudansvaret för den gruppens patienter.

I dagsläget har vi behandlingar dagtid, men detta kan ändras beroende på antalet patienter.

Vi erbjuder dig ett individuellt anpassat inskolningsprogram beroende på tidigare erfarenheter och vi är generösa med fortbildning och du får god handledning av en erfaren kollega.

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska.

Du är en person som känner ett stort engagemang inför mötet med och vården kring våra patienter. Det är en självklarhet för dig att alltid ha patientens bästa i fokus och kan se helheten utan att för den skull missa detaljerna.

Du har en god samarbetsförmåga där du är lyhörd för kollegor, patienter och samarbetspartners. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, du är flexibel och ser möjligheter framför svårigheter, och ser det som en självklarhet att ställa upp.

Du är trygg i din profession och tycker om att ta ansvar och har god förmåga att prioritera och planera ditt arbete och trivs att arbeta självständigt såväl som i grupp

Arbete inom dialysvård är meriterande men inte ett krav. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Hela medicinkliniken består av ca 230 medarbetare med alla professionerna inräknade. Vi är en stor klinik, men med nära samarbete över gränserna. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalité, tillgänglighet och nöjda patienter. Medicinkliniken på Västerviks sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en njur- och dialysmottagning och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade. Sjuksköterskebaserade mottagningar finns på alla enheter.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/15

Placering/enhet:

Region Kalmar

Antal platser:

2

Anställningsform:

Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-03-15

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Monika Svensson. Avdelningschef

0490-867 65
Upplysning om tjänsten

Jacob Hoffsten, Vårdförbundet

0490-86756

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 mars 2020 Lämna synpunkter på innehållet