Sommarjobb Skötare, BUP Akutavd Kalmar

Psykiatriförvaltningen söker Sommarjobb Skötare, BUP Akutavd Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande utmaning och ett arbete som innebär stor omväxling! På avdelningen arbetar vi i team med olika professioner. Som skötare är du en del av omvårdnadsteamet tillsammans med övriga. Personalgruppen på avdelningarna har en bra balans mellan äldre/yngre medarbetare och män och kvinnor.

Vi söker

Omvårdnadsprogrammet på gymnasiet 3 år med inriktning mot psykiatri, eller motsvarande är ett krav. För att lyckas i rollen har du god samarbetsförmåga men ska även kunna arbeta självständigt och ta egna beslut. För oss är det viktigt att du är en driven person som inte är rädd för att ta i saker. Vid anställningen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Avdelningen är en heldygnsverksamhet och finns i Kalmar. Det finns fyra vårdplatser och personalgruppen består av sjuksköterskor, skötare, läkare, socionom samt medicinsk sekreterare. Vi erbjuder en spännande utmaning och ett arbete som innebär stor omväxling. Sök sommarjobb hos oss!

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillsätter tjänsterna löpande. Sista ansökningsdag 2019-03-31!

Läs mer om Region Kalmar län som arbetsgivare

Referensnummer:

PF:2018:92

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

Anställningsform:

Vikariat

Anställningstid:

Vikariat (Sommarjobb)

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100% eller efter överenskommelse

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-03-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Upplysning om tjänsten

David Jervehed

Avdelningschef

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Kontorstid mån-fre kl. 08:00-17:00

Om du får problem med att bifoga filer och inte kan skicka in din ansökan, skicka ansökan till supportmailen. Ange tjänstens referensnummer och bifoga filerna.

Uppdaterad 22 mars 2019 Lämna synpunkter på innehållet