Sommarjobb Steriltekniker/Undersköterska till Steriltekniska enheten

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Dig ett ansvarsfullt och viktigt arbete där du handhar medicinsk teknik så att kravet på säkerhet och sterilitet till fullo infrias. I det dagliga arbetet använder du godkända och dokumenterade kvalitetssäkringsmetoder så att god hygienisk standard upprätthålls. Arbetet ställer krav på god IT-vana för att rätt hantera avdelningens kvalitetssäkringssystem samt en förmåga att arbeta effektivt och genomtänkt.

Vi söker

Dig som är utbildad steriltekniker eller undersköterska, gärna med erfarenhet av steriltekniskt eller likvärdigt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Anestesi- och intensivvårdskliniken ansvarar för sjukhusets centraloperationsavdelning och ger operationsservice åt de opererande klinikerna vid sjukhuset. Sjukhusets steriltekniska enhet ingår i kliniken och är kopplad till verksamheten vid Centraloperation, i synnerhet den ortopediska kirurgin där sambanden är mycket starka. Förutom centraloperation har Steriltekniska enheten externa kunder som utgör ca 30 % av verksamheten. På enheten utförs resterilisering av flergångsgods, vilket innefattar rengöring, syning, packning samt sterilisering.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2019:33

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Vikariat

Anställningstid:

Vikariat

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar indiviudell lönesättning

Ansök senast:

2019-03-10

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anna Ternemo

Avdelningschef

0480-89962
Upplysning om tjänsten

Linda Karlsson

Facklig företrädare Kommunal

0480-812 00

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 11 mars 2019 Lämna synpunkter på innehållet