Sommarjobb underläkare psykiatrin

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Som underläkare arbetar du i huvudsak på avdelningen i nära samarbete med avdelningsläkare och övrig avdelningspersonal. Efter introduktion ingår även arbete på vår akutmottagning, alltid under handledning. Som icke legitimerad läkare tjänstgör du i huvudsak dagtid, möjligen kan jourtjänstgöring nattetid och helger bli aktuellt efter en tids arbete, detta med gott stöd av bakjour och övrig personal på akuten.  

Vi söker

Vi söker dig som har läkarexamen i Sverige eller i ett annat nordiskt land alternativt beslut från Socialstyrelsen om att fullgöra allmäntjänstgöring. Om du studerar medicinsk grundutbildning vid en svensk fakultet krävs fullbordade studier till och med den nionde terminen med godkända kurser och prov. Kurs i psykiatri måste vara avklarad och godkänd. Du har goda språkkunskaper i de skandinaviska språken. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser helst att du arbetar hela sommarperioden från mitten av juni till mitten/slutet av augusti. Kortare vikariat än 8 veckor är inte aktuellt.

Löpande urval tillämpas.

Vår arbetsplats

Basenheten Vuxenpsykiatri söder består av tre slutenvårdsavdelningar, tre öppenvårdsmottagningar och tre behandlingsenheter (Beroendecentrum (LARO-mottagning), behandlingsenheten Valnötsträdet samt enheten för Psykiatrisk rehabilitering). Totalt arbetar ca 220 medarbetare med olika professionsbakgrund inom basenheten.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård. Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/627

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningstid:

t.o.m. 2020-09-15

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-12-19

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten
Upplysning om tjänsten

Anna Nilsson, hr-konsult

0490-870 28
Upplysning om tjänsten

Majja Andersson, Läkarförbundet

0480-842 65

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 6 december 2019 Lämna synpunkter på innehållet