Sommarjobb undersköterska Primärvården Mellersta Kalmar län

Primärvårdsförvaltningen söker Sommarjobb undersköterska Primärvården Mellersta Kalmar län. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Som undersköterska på någon av primärvårdens hälsocentraler kommer du bland annat att arbeta med provtagning och undersköterskemottagning. Du kommer även vara en assistans till hälsocentralens läkare.

Vi söker

Vi söker dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är utbildad undersköterska med inriktning mot sjukvård. Studerar du till sjuksköterska är du välkommen att söka sommarjobb som undersköterska efter avslutad termin 4 på sjuksköterskeprogrammet. Det är meriterande med erfarenhet inom primärvård.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Kalmar län består av 12 kommuner med totalt ca 240 000 invånare. Till sommaren söker vi undersköterskor till våra hälsocentraler i våra mellersta kommuner, d.v.s. Oskarshamn, Mönsterås och Högsby.

Välkommen med din ansökan, tillsättning sker löpande!

Din ansökan kommer att finnas tillgänglig för rekryterande chefer.
Om du blir aktuell för anställning kommer du att bli kontaktad av någon chef.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Referensnummer:

PV:2018:127

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Vikariat

Anställningstid:

Vikariat 2019-06-01 till 2019-08-31

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-03-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Ann-Sofie Sjöstam

HR-chef

Jennie Anderberg

HR-konsult

Maude Löfström

HR-assistent

Larita Vigander

Facklig företrädare Kommunal

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Kontorstid mån-fre kl. 08:00-17:00

Om du får problem med att bifoga filer och inte kan skicka in din ansökan, skicka ansökan till supportmailen. Ange tjänstens referensnummer och bifoga filerna.

Uppdaterad 17 januari 2019 Lämna synpunkter på innehållet