Sommarpraktik vid Folktandvården i Kalmar län

Folktandvården söker Sommarpraktik vid Folktandvården i Kalmar län. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuder

Under praktiktiden är du med vid olika behandlingar och ges också möjlighet att se hur en klinik fungerar med alla olika funktioner. Hur mycket praktiskt arbete du får göra beror på hur långt du kommit i din utbildning. Samtliga sommarpraktikanter får introduktion på den egna kliniken där utbildning i journal- och tidbokningssystemet T4 ingår. Varje sommar anordnas dessutom en gemensam informationsdag där vi på Folktandvården berättar om vår organisation och alla sommarpraktikanter får möjlighet att träffas och utbyta erfarenheter.

Vi söker

Är du tandläkar- eller tandhygieniststudent och intresserad av att praktisera hos oss i sommar? Som sommarpraktikant får du möjlighet att lära känna oss som arbetsgivare samtidigt som du får praktisk erfarenhet från det dagliga arbetet på kliniken.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Tillträde och praktikperiod kommer du överens om tillsammans med chefen på den klinik du ska praktisera på. Vi har inga fastställda praktikperioder utan ni kan bestämma detta tillsammans.

Lön: Lönesättning utifrån hur långt du har kommit i din utbildning.

Låter detta intressant? Ansök senast den 31 januari. Berätta om dig själv och dina erfarenheter samt vilken klinik eller ort du är intresserad av.

Läs mer om Region Kalmar län som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:

FTV:2018:63

Placering/enhet:

Folktandvården

Anställningsform:

Allmän visstid

Anställningstid:

Allmän visstid

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Lönesättning utifrån hur långt du har kommit i din utbildning.

Ansök senast:

2019-01-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Upplysning om tjänsten

Sandra Permerud

HR-konsult

0480-83167

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0480-841 59

Kontorstid mån-fre kl. 08:00-17:00

Om du får problem med att bifoga filer och inte kan skicka in din ansökan, skicka ansökan till supportmailen. Ange tjänstens referensnummer och bifoga filerna.

Vanliga frågor
Uppdaterad 1 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet