Specialist i allmänmedicin alt. senior handledare i allmänmedicin

Region Kalmar

Vi erbjuder

Lindsdals hälsocentral är en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Hälsocentralen ligger i centrala Lindsdal som är en tätort ca 10 km norr om Kalmar. Är du intresserad av att jobba här tillsammans med positiva och lojala kollegor?

På Lindsdals hälsocentral arbetar våra olika yrkeskategorier nära varandra och samarbetet mellan oss är en självklar del i vårt patientarbete. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats som patienter och personal trivs med. En hög medicinsk- och omvårdnadskunskap hos personalen, ett professionellt förhållningssätt och en värdegrund som baseras på allas lika värde utgör en grund för våra patienter att känna sig trygga hos oss.

Vi har flera ST - läkare samt andra utbildningsläkare hos oss vilket bidrar till ett utvecklande och givande arbetsklimat. I läkargruppen ingår även distriktsläkare som är seniora handledare och geriatriker som ansvarar för våra SÄBO och hemsjukvårdspatienter.

Hos oss finns alla möjligheter att utvecklas, t.ex. om det är ett särskilt område inom allmänmedicin du är intresserad av, forskning och utvecklingsarbete. Vi ser gärna nya förslag och idéer som kan gynna våra patienter utifrån primärvårdens filosofi. Om du är intresserad av ledningsansvar kan det finnas möjlighet att ingå i vår ledningsgrupp som t.ex. medicinskt ansvarig läkare.

Vi söker

Dig som är intresserad av att jobba på en hälsocentral där vi ser människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Du ska vara legitimerad läkare, gärna specialist i allmänmedicin alt annan specialitet. Handledning av utbildningsläkare ingår och vi önskar att du är intresserad av just det.  Vi erbjuder möjlighet att jobba heltid eller deltid, vad som passar dig. Vi strävar också efter att uppfylla särskilda önskemål när det gäller utformning av schema.

Är du intresserad av ett kortare eller längre vikariat så finns även en flexibilitet kring det.

Vi förväntar oss att du arbetar med en äkta känsla för allmänmedicin, samverkar aktivt med kollegor och övrig personal, och har ett professionellt förhållningssätt och bra bemötande mot våra patienter. Du känner dig även trygg med att arbeta självständigt, är lojal och pålitlig.

Vår arbetsplats

Lindsdals hälsocentral är en medelstor hälsocentral, med drygt 6 700 listade patienter. Vårt patientklientel är relativt homogen med övervägande medelålders villaboende. Förutom ett varierande mottagningsarbete finns det möjlighet till barnhälsovård. Vi har ett väl utvecklat samarbete med kommunens sköterskor.

Lindsdals hälsocentral ingår i Kalmar jourområde där vi delar jouruppdraget i hela södra länsdelen, detta gör att jourarbete kan komma att ingå.

Till Lindsdal flyttar barnfamiljer som vill har ett fritt boende med tillgång till natur och ett bekvämt avstånd till Kalmar City. Stadsbussarna passerar oss ofta och vill man tillgodose sin vardagsmotion och bo i centrala Kalmar så det fina cykelvägar hela vägen till oss.

Visst låter detta intressant? Hör av dig till oss om du vill att vi berättar mer! Varmt välkommen till oss på Lindsdals hälsocentral.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/334

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

t.o.m. 2021-01-31

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid 50-100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-07-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Monica Hultqvist

0480-818 35
Upplysning om tjänsten

Charlotta Svedlund, Läkarföreningen

0480-819 65

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 augusti 2020 Lämna synpunkter på innehållet