Specialist i allmänmedicin Blå kustens hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Just nu finns det en plats för rätt person hos oss på Blå kustens hälsocentral i Oskarshamn då vi har dels pensionsavgångar dels föräldraledighet. Vi erbjuder dig ett fascinerande och meningsfullt arbete i en av de vackraste kuststäderna i länet. Hos oss hamnar du i ett varmt arbetslag som kommer att göra allt för att du ska trivas hos oss. Möjligheterna till utveckling och kompetensförhöjning är goda.
Vi bryr oss om våra anställda och genom anställning i Landstinget i Kalmar län får du tillgång till en rad förmåner såsom till exempel friskvårdsbidrag, en god löneutveckling, flexibel tjänstgöringsgrad med mera.

Vi söker

Vi söker dig som är ST eller specialist i allmänmedicin och har hjärtat på rätt ställe. Tjänstgöringsgraden får gärna vara heltid, men vi är flexibla i att hitta en lösning som passar dig.
Är du inte från länet? Vi ser även gärna sökande från andra län som kan berika oss med sina erfarenheter och bidra till att vi når våra mål. För att uppmuntra dig att prova på att jobba hos oss och att leva i Oskarshamn erbjuder vi stöd i form av bland annat inflyttningsbidrag.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi är en tajt arbetsgrupp med god stämning och gemenskap. Vi värderar vår arbetsmiljö och samarbetet varandra emellan högt.
Blå Kustens hälsocentral är en modern hälsocentral med ca 8000 listade patienter, belägen inne på Oskarshamns sjukhus. Lokalerna är fina och vi ser närheten till våra kollegor i specialistvården som en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PV:2018:147

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Monica Hultqvist

Verksamhetschef

0491-782046
Upplysning om tjänsten

Olof Norrby

Yrkesrepresentant

073-6679919

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet