Specialist i allmänmedicin Ljungbyholms hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Just nu finns det en plats för dig som färdig specialist i allmänmedicin, eller har önskan om att bli, hos oss på Ljungbyholms hälsocentral i Kalmar. Vi erbjuder dig ett fascinerande och meningsfullt arbete. Hos oss hamnar du i ett engagerat arbetslag som kommer att göra allt för att du ska trivas. Möjligheterna till utveckling och kompetensförhöjning är goda. Vi arbetar med ett professionellt förhållningssätt i alla medicinska frågor.
Vi har en varierad patientklientel med patienter både från tätort och landsbygd och ett nära samarbete med närliggande äldreboende. Hos oss finns en välbemannad personalgrupp med en stark utvecklingsanda. Vi har behovsstyrda arbetsplatsmöten regelbundet och läkargruppen möts för sig varje vecka. Som läkare hos oss har du få jourpass, får tid att utvecklas och ett närvarande ledarskap.
Vi bryr oss om våra anställda och genom anställning i Region Kalmar län får du tillgång till en rad förmåner såsom till exempel friskvårdsbidrag, en god löneutveckling, flexibel tjänstgöringsgrad med mera.

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin (eller ST). Tjänstgöringsgraden får gärna var heltid, men vi är flexibla i att hitta en lösning som passar dig.
Är du inte från länet? Vi ser även gärna sökande från andra län som kan berika oss med sina erfarenheter och bidra till att vi når våra mål.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi är en sammansvetsad arbetsgrupp med god stämning och gemenskap. Vi värderar vår arbetsmiljö och samarbetet mellan yrkeskategorierna är hög.
Ljungbyholms hälsocentral har ca 6600 listade patienter och är belägen i en lantlig och attraktiv miljö nära stan. Kommunikationen till och från Kalmar är god. För dig som trivs med naturen runt hörnet är det idylliskt. Vi gränsar till Södra staden där ett nytt bostadsområde planeras att byggas.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PV:2019:17

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-28

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Tina Davidsson

Verksamhetschef

0480-81946
Upplysning om tjänsten

Bertil isaksson

Facklig företrädare Läkarföreningen

0705-666717

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 mars 2019 Lämna synpunkter på innehållet