Specialist i allmänmedicin St Trädgårdsgatans hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi välkomnar dig som är specialist i allmänmedicin till en primärvård i framkant.
Hos oss får du tillgång till en rad förmåner, ett stort nätverk av yrkeskollegor och fortbildning. Bli del av ett landsting som sätter din arbetsmiljö i fokus och arbetar för att ditt arbetsliv ska vara hållbart och utvecklande - varje dag.

Du kommer till ett arbetslag med en god gemenskap, korta beslutsvägar och en stark förbättringsanda. På Stora Trädgårdsgatans hälsocentral arbetar olika yrkeskategorier nära varandra och samarbetet mellan dessa är en självklar del i vårt patientarbete. Tillsammans och med lika värde skapar vi en god spiral på ett öppet, kunnigt och engagerat sätt.

Dina nya kollegor består av specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssjuksköterskor och sjuksköterskor med specialistmottagningar, undersköterskor, medicinska sekreterare, BMA, kurator och psykolog. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här. Arbetsmiljön är i fokus både för vårt och våra patienters bästa. Stor hänsyn tas till medarbetarnas önskemål!

Vi har många studenter och utbildningsläkare på olika nivåer, handledning är således en naturlig del i vår verksamhet.

Hjärtligt välkommen att höra av dig!

Vi söker

En specialist i allmänmedicin med ett stort engagemang för en vård nära patienten. Som person ser vi gärna att du är ansvarstagande, lösningsfokuserad och positiv. Du får gärna vara intresserad av förbättringsarbete och bidra till utvecklingen av framtidens primärvård.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Stora Trädgårdsgatan hälsocentral är en attraktiv arbetsgivare med ett gott ryckte. Vi finns i Västervik och har 9 600 listade patienter på vår hälsocentral. För närvarande har vi cirka 1500 listade patienter per heltid. Vi arbetar alla med egen patientlista. Vi har ett öppet utvecklingsklimat och satsar på alla våra medarbetare oavsett yrkesroll och tidigare erfarenhet. Alla ges möjlighet till fortbildning och utbildning, och som ett resultat har vi en glad medarbetargrupp där alla får komma fram. Hos oss arbetar varje dag engagerade medarbetare för att främja hälsa hos våra patienter och invånare.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PV:2019:16

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-24

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Örjan Johansson

Verksamhetschef

0490-86006
Upplysning om tjänsten

Maria Liliequist

Facklig företrädare Läkarföreningen

0490-86945

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 25 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet