Specialist i allmänmedicin till Borgholms hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vill du arbeta i Framtidens Primärvård redan idag? Med Borgholmsmodellen och Hemsjukhuset? Med egen TeleQ-växel och helt egen tidbok? Med ständigt tillgänglig Senior Advisor? Med Borgholms Remissgrupp?
En av våra läkare flyttar utomlands. Så nu finns chansen!

Vi söker

Dig som är specialist i allmänmedicin och känner ett stort engagemang för en vård nära patienten. Som person är du ansvarstagande, flexibel och lösningsfokuserad. Samarbete och teamarbete över yrkesgränserna är en självklarhet för oss. Du får gärna vara intresserad av förbättringsarbete och bidra till utvecklingen av framtidens primärvård.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi är en hälsocentral i framkant som driver utvecklingsarbete i grupper där varje personalkategori finns representerad. Vi är ledande vad gäller utvecklingen av framtidens primärvård och samarbetet mellan kommun och region. Om du inte redan vet allt om hur vi jobbar uppmanar vi dig att söka på Borgholmsmodellen och Hemsjukhuset på internet. På Youtube kan du också se Läkarförbundets film om Hemsjukhuset.

Borgholms hälsocentral har nya fina lokaler med havsutsikt i centrala Borgholm. Här finns alla ålderskategorier representerade, vilket gör att både erfarenhet och ny kunskap tas till vara. Vi är en arbetsgrupp som har roligt på arbetet med patienten i fokus och på omvårdnad. Vi samarbetar med kommun, ambulans och Länssjukhus vad gäller vårt Hemsjukhus med syfte att skapa trygghet i hemmet för både äldre och svårt sjuka. Vi bedriver vår verksamhet även vid filial i Löttorp och vi utökar också vårt samarbete med södra Öland - Primärvård Öland.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PV:2019:18

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-03-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Åke Åkesson

Verksamhetschef

0485-15144
Upplysning om tjänsten

Jan Feldreich

Facklig företrädare Läkarföreningen

0485-151 36

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 18 mars 2019 Lämna synpunkter på innehållet