Specialist i allmänmedicin till Hultsfreds Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett givande arbete där du får möjligheten att vara en del i ett arbetslag och att vara med och utveckla framtidens primärvård. I det spännande arbetet som allmänspecialist möter du patienter med behov av sjukvård i varierande grad.

På Hultsfreds hälsocentral arbetar olika yrkeskategorier nära varandra och samarbetet mellan oss är en självklarhet. Tillsammans och med lika värde skapar vi en god spiral på ett öppet, kunnigt och engagerat sätt. Vi har en bra gemenskap, korta beslutsvägar och arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här. Arbetsmiljön är i fokus för våra patienters bästa och stor hänsyn tas till medarbetarnas önskemål!

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. För oss är det viktigt att du är stabil och trygg, har ett professionellt förhållningssätt och ett bra bemötande. Du ska ha lätt för att samarbeta och kunna arbeta strukturerat och kvalitetsmedvetet. Patienterna ska känna sig väl omhändertagna när de träffar dig.

Arbetstiderna är förlagda till dagtid i veckorna. Vi är öppna att diskutera andra upplägg som deltid och vikariatsanställning. Det kan bli aktuellt med beredskaps- och jourtjänstgöring.

Vår arbetsplats

Vi har ca 8 300 listade patienter. Här arbetar ett glatt gäng som består av läkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, psykolog och kurator. Barnhälsovård och Sam Rehab finns i närstående lokaler. Apotek finns i samma byggnad. Hälsocentralen är belägen centralt med promenadavstånd till bland annat kollektivtrafik och restauranger. 

Hur är Hultsfreds kommun att bo och arbeta i? Den skånska humorgruppen Infallet gör i musikvideon ”There's music in the air” (Hultsfred anthem) - YouTube sin tolkning. Videon speglar ett livspaket av närhet och enkelhet i kombination med småländskt driv och viss galenskap – en kommun där det finns plats för alla som vill bo och jobba med hög livskvalitet.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/48

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-28
Upplysning om tjänsten

Ann Arvidsson, Verksamhetschef

0495-15580
Upplysning om tjänsten

Maria Svensson, Läkarförbundet

0499-48933

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 26 mars 2023 Lämna synpunkter på innehållet