Specialist i allmänmedicin till Kvarnholmens Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vill du vara med i Framtidens hälso- och sjukvård med en god och nära vård?
På Kvarnholmens hälsocentral bemannar vi nu för en strävan mot cirka 1000 listade patienter per läkare. Detta för att klara god kontinuitet och ha en bra arbetsmiljö. Det innebär att vi tar hand om våra patienter så länge de inte behöver sjukhusets resurser och vi arbetar med en välfungerande hemsjukvård. Vi har sedan en tid tillbaka påbörjat införandet av TeleQ för läkare vilket innebär att patienterna har möjlighet att ringa sin läkare direkt. Detta arbetssätt är i linje med omställningen mot en mer nära vård. Arbetssättet har visat på många positiva fördelar som ökad trygghet hos patienterna och att läkarna får högre relationskontinuitet, egen styrning/kontroll och bättre arbetsmiljö.

På Kvarnholmens hälsocentral arbetar olika yrkeskategorier nära varandra och samarbetet mellan dessa är en självklar del i vårt patientarbete. Dina nya kollegor består av specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssjuksköterskor och sjuksköterskor med specialistmottagningar, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykologer. Tillsammans och med lika värde skapar vi en god spiral på ett öppet, kunnigt och engagerat sätt.

Vi har en bra gemenskap, korta beslutsvägar och arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här. Arbetsmiljön är i fokus för våra patienters bästa, och stor hänsyn tas till medarbetarnas önskemål!

Vi har många studenter och utbildningsläkare på olika nivåer, varför handledning är en naturlig del i vår verksamhet.

Välkommen att arbeta efter en modell med strävan mot "en på tusen!"

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. För oss är det viktigt att du är stabil och trygg, har ett professionellt förhållningssätt och ett bra bemötande. Du ska ha lätt för att samarbeta och kunna arbeta strukturerat och kvalitetsmedvetet. Patienterna ska känna sig väl omhändertagna när de träffar dig. 

Vår arbetsplats

Kvarnholmens Hälsocentral är en medelstor hälsocentral, med ca 7300 listade patienter, som ligger i centrala Kalmar med vacker utsikt mot kanalen. Vårt patientklientel är varierat och mångfacetterat. Förutom ett varierat mottagningsarbete finns det möjlighet till arbete med barnhälsovård och hemsjukvård. Vi har ett väl utvecklat samarbete med kommunsköterskorna och gör hembesök tillsammans.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/947

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-20
Upplysning om tjänsten

Ann-Louise Elling, Verksamhetschef

0480-81397
Upplysning om tjänsten

Henrik Nelson, medicinskt ansvarig läkare

0480-448562
Upplysning om tjänsten

Hanna Ahrenius, Läkarföreningen

0480-81962

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 21 mars 2023 Lämna synpunkter på innehållet