Specialist i allmänmedicin till Mönsterås hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen söker Specialist i allmänmedicin till Mönsterås hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Vi erbjuder

Som specialist i allmänmedicin arbetar du tillsammans med andra yrkeskategorier runt patienten. Det kan vara allt från akuta fall till förebyggande vård och livsstilsfrågor. Vi värdesätter en god patientrelation grundad på kontinuitet. Du har ansvar för en begränsad lista av patienter. I ditt arbete har du goda möjligheter att konsultera arbetskamrater samt andra specialister för att patienten ska få en kvalificerad vård och när så behövs, remittera vidare.

Vi är måna om din fortbildning för dina specialintressen. Du har möjlighet att delta i FQ grupper, utbildningstillfällen, handledning och möten med specialister i allmänmedicin i länet.

Vill du bli en del av vårt team?

Vi välkomnar dig som är specialist i allmänmedicin till en primärvård i framkant.

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin och känner ett stort engagemang för en vård nära patienten. Som person är du ansvarstagande, flexibel och lösningsfokuserad. Samarbete och teamarbete över yrkesgränserna är en självklarhet för oss. Du får gärna vara intresserad av förbättringsarbete och bidra till utvecklingen av framtidens primärvård.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Mönsterås hälsocentral har ca 9 200 personer listade på läkarmottagningen. Vi har vårt prisbelönta akutteam för att hantera vårt akuta flöde och vi har våra trygghetsteam för att säkerställa trygghet och patientsäkerhet för de som har många kontakter med oss. Vi har ett nära samarbete med kommunens hälso- och sjukvård för de som är inskrivna i hemsjukvård. Hos oss arbetar specialister i allmänmedicin, kirurgi och ortopedi, ST läkare, AT läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykolog i ett nära samarbete.

Mönsterås är en kustkommun som gränsar mot Oskarshamn, Högsby, Kalmar och Öland.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Region Kalmar län som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:

PV:2019:11

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-28

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Upplysning om tjänsten

Anna Vuorijärvi

Verksamhetschef

0499-48939
Upplysning om tjänsten

Maria Sörensen Ripl

Medicinskt ansvarig läkare

0499-48933

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0480-841 59

Kontorstid mån-fre kl. 08:00-17:00

Om du får problem med att bifoga filer och inte kan skicka in din ansökan, skicka ansökan till supportmailen. Ange tjänstens referensnummer och bifoga filerna.

Vanliga frågor
Uppdaterad 1 mars 2019 Lämna synpunkter på innehållet