Specialist i allmänmedicin till Stensö hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi välkomnar dig som är specialist i allmänmedicin till en primärvård i framkant.
Här på Stensö hälsocentral välkomnas du av 30 engagerade medarbetare som har fått förtroende av våra ca 8 500 listade patienter. Vi erbjuder dig möjlighet att bli del av ett engagerat team bestående av 5 allmänspecialister och 2 ST- läkare. Här finns även välfungerande sjuksköterskemottagningar, lab-personal, medicinska sekreterare och 2 psykologer.

I det spännande arbetet som allmänspecialist möter du patienter med behov av sjukvård i varierande grad. Därför är vi måna om din fortbildning för dina specialintressen. Återkommande, lokala fortbildningsdagar för allmänspecialister anordnas regelbundet.

Vill du bli en del av vårt team?

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin och känner ett stort engagemang för en vård nära patienten. Som person är du ansvarstagande, flexibel och lösningsfokuserad. Samarbete och teamarbete över yrkesgränserna är en självklarhet för oss. Du får gärna vara intresserad av förbättringsarbete och bidra till utvecklingen av framtidens primärvård.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Stensö Hälsocentral ligger i södra Kalmar tätort, alldeles intill Länssjukhuset. Vi är en välfungerande och familjär hälsocentral med en trygg personalgrupp som sätter stort värde i mötet med patienten. Här har vi en fin stämning med bra teamanda, prestigelöshet och humor som för oss är grundpelare till en bra arbetsmiljö.

Kalmar är en trevlig, levande och vacker stad. Det mesta finns på cykelavstånd. Närheten till Öland bjuder på ytterligare möjligheter till kultur- och naturupplevelser.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PV:2019:10

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Erica Isaksson

Verksamhetschef

0480-81472
Upplysning om tjänsten

Katarzyna Kobylanska

Facklig företrädare Läkarföreningen

0480-448873

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 18 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet