Specialist i allmänmedicin/ST-läkare Hultsfreds Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett givande arbete där du får möjligheten att vara en del i ett engagerat arbetslag. Rätt kandidat hamnar på en varm och trevlig arbetsplats. Vi trivs tillsammans och känner stort engagemang för det vi gör. Med kontinuitet och närhet skapar vi tryggare, effektivare och säkrare vård för länets invånare, särskilt för äldre och sjuka med behov av samplanerad vård. Arbetet sker genom en utökad och starkare samverkan med slutenvård, psykiatri och kommunal hälso- och sjukvård.

I det spännande arbetet som allmänspecialist möter du patienter med behov av sjukvård i varierande grad. Därför är vi måna om din fortbildning för dina specialintressen. Återkommande, lokala fortbildningsdagar för allmänspecialister anordnas regelbundet.

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin alternativt ST-läkare och känner ett stort engagemang för en vård nära patienten. Som person är du ansvarstagande, flexibel och lösningsfokuserad. Samarbete och teamarbete över yrkesgränserna är en självklarhet för oss. Du får gärna vara intresserad av förbättringsarbete och bidra till utvecklingen av framtidens primärvård tillsammans med övriga medarbetare.

Vår arbetsplats

Hultsfreds Hälsocentral har ungefär 8 500 listade personer. Här arbetar olika yrkeskategorier nära varandra och samarbetet mellan oss är en självklar del i vårt patientarbete. På vår hälsocentral känner man sig välkommen, vi är lyhörda och behand­lar varandra och våra patienter med respekt. Våra nyckelord är kontinuitet och tillgänglighet. Vi arbetar förebyggande och rådgivande och nyttjar patientens egna resurser.

I Hultsfreds kommun bor det drygt 14 000 invånare fördelat på tätort och landsbygd. Det finns tillgång till barnomsorg och skola på flera ställen. Fritidsaktiviteter och föreningar finns många att välja på eller bara njuta av naturen som är nära inpå. Till Västervik och Oskarshamn är det 70 km respektive 60 km.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/519

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-12-08

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ann Arvidsson

0495-155 80
Upplysning om tjänsten

Ann-Sofi Sjöstam

0492-175 32
Upplysning om tjänsten

Anders Brunegård, Medicinskt ansvarig läkare

0492-175 70

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 9 december 2019 Lämna synpunkter på innehållet