Specialistläkare, hud och könssjukdomar

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklande arbete på en liten hudklinik med korta beslutsvägar.

Arbetet består, förutom av mottagningsarbete, även av bildremissbedömning, viss kirurgi, samt handledning av ST-läkare och läkarstudenter.

Beroende på din bakgrund och intresse finns möjlighet att kombinera tjänsten med ett uppdrag som verksamhetschef, ange gärna det i din ansökan. 

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i dermato-venereologi, gärna med några års erfarenhet.

Förutom uppfyllda krav för ansökan önskar vi att du, liksom övriga medarbetare, är kvalitetsinriktad och patientfokuserad.  Du ska ha lätt för att samarbeta, vara självgående och flexibel, samt intresserad av att utveckla verksamheten och bidra till klinikens trivsel. Du verkar utifrån Region Kalmars värdegrund genom att agera öppet, engagerat och kunnigt.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Hudkliniken består av hud- och STI-mottagning, samt av sjukhusets sårteam. Verksamheten bedrivs i högt belägna, ljusa och rymliga lokaler som rymmer en välutrustad behandlingsavdelning där vi bland annat erbjuder ljusbehandling, bad, PDT, Bucky och sårvård.

Kliniken har 20 engagerade och kompetenta medarbetare, varav två överläkare, en specialistläkare och tre ST-läkare. Tillsammans bedriver vi ett ständigt pågående utvecklingsarbete av verksamheten genom tvärprofessionella processgrupper.

Vi har ett nära samarbete med kirurgkliniken, öronkliniken och patologen gällande hudtumörer, samt med primärvården genom teledermatologin.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/907

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-11-27
Upplysning om tjänsten

Katarina Holmdahl Källén

0480-81785
Upplysning om tjänsten

Flaviano Campitiello, läkarföreningen

0480-81000(vxl)

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 november 2022 Lämna synpunkter på innehållet