Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Specialistläkare i anestesi- och intensivvård

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vill du bli en del av ett välfungerande team på en klinik som kännetecknas av låga trösklar och högt i tak? Länssjukhuset i Kalmar är tillräckligt stort för att erbjuda det mesta inom operationer och intensivvård, men litet nog för att alla ska känna varandra.

Som specialistläkare i anestesi- och intensivvård arbetar du på operationsavdelningen med tillhörande uppvakningsavdelningar samt på intensivvårdsavdelningen. Samtliga enheter arbetar i team med flera olika yrkeskategorier. Kliniken är indelad i sektioner vilket ger möjlighet till profilering. Arbetet kräver dock bred kompetens då du som läkare cirkulerar på de olika sektionerna samt ingår i den gemensamma jouren.

Önskar du bibehålla en bred kompetens och få goda möjligheter till fördjupning? Som specialistläkare hos oss får du ett omväxlande uppdrag och deltar aktivt i utbildning, fortbildning och utveckling.

Vi söker

Dig som är specialistläkare i anestesi- och intensivvård och som ser teamarbete med patienten i centrum som en självklarhet. Du visar gott omdöme, har god samarbetsförmåga och tar gärna egna initiativ för att utveckla dig själv, verksamheten och dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Anestesi- och intensivvårdskliniken innefattar sjukhusets operationsavdelning, intensivvårdsavdelning och steriltekniska enhet. Kliniken har totalt ca 220 medarbetare varav 21 läkare. Operationsverksamheten liksom intensivvården är omfattande och varierad; på operationsavdelningen genomförs årligen ca 8000 anestesier, och på intensivvårdsavdelningen vårdas ca 600 patienter per år. Kliniken ansvarar även för vaskulär access och bistår vid akutlarm. På både operationsavdelningen och intensivvårdsavdelningen används PDMS-systemet ICCA, vilket medger en helt digital registrering av patientdata.

Vår operationsverksamhet och intensivvård håller nationellt hög klass och har ett kontinuerligt utvecklingsarbete såväl internt som i samarbete med sjukhusets övriga kliniker. Kliniken arbetar sedan lång tid tillbaka med interprofessionellt lärande inom vårdyrkesutbildningar. På kliniken råder ett gott forsknings-, utvecklings- och fortbildningsklimat där egna projekt uppmuntras.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/280

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-04-16
Upplysning om tjänsten

Harald Persson, Verksamhetschef

0480-81124
Upplysning om tjänsten

Björn Flodmark, Läkarföreningen

0480-81524

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30