Specialistläkare intermedicin, kardiologi

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vill du vara med och utveckla morgondagens sjukvård?

Nu välkomnar vi dig som vill arbeta på Sveriges bästa mindre sjukhus som specialist- eller överläkare i kardiologi på vår medicinklinik i Oskarshamn. Hos oss får du arbeta kliniskt som kardiolog och tillsammans med dina kollegor har du möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av verksamheten. I tjänsten ingår mottagningsarbete på vår hjärtmottagning, avdelningsarbete på hjärtintensivvårdsavdelning samt arbete på klinisk fysiologisk enhet. Tjänsten inkluderar även handledning av mindre erfarna kollegor såsom ST-läkare och AT-läkare. Du kommer också vara kardiologkonsult samt ingå i verksamhetens bakjourslinje.

Vi söker

För tjänsten krävs svensk läkarlegitimation samt: - Specialistkompetens inom kardiologi med eller utan internmedicin. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och som snabbt kan ställa om efter ändrade omständigheter. Du är engagerad och sätter alltid patienten i fokus. Därutöver tycker du om att arbeta i ett högt arbetstempo, är initiativrik samt ser samarbete som en förutsättning för ett gott arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Medicinkliniken i Oskarshamn har ett akut- och närsjukvårdsuppdrag med dygnetrunt-verksamhet i mellanlänet. Vår klinik erbjuder kvalificerad internmedicinsk vård för patienter som är 18 år och äldre. Utöver det allmänna internmedicinska uppdraget har vi akutmedicinska specialister inom diabetologi, pulmonologi, hematologi, endokrinologi, infektion, stroke, geriatrik, palliativ vård samt kardiologi. Vi arbetar patientcentrerat i team för en god och nära vård och ser till hela patientprocessen. Detta gör vi i samverkan med andra aktörer som kommer både före och efter oss i vårdkedjan. Vår devis är varje dag lite bättre och tror på utveckling genom förbättring. Vilken innebär att vi hela tiden strävar efter att se hur vi kan utveckla och förbättra vårt sätt att arbeta tillsammans.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till ”Sveriges bästa mindre sjukhus\\\" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/185

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-06-30

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Åsa Ahlgren

Tf verksamhetschef

0491-782814
Upplysning om tjänsten

Sadegh Dolatabadi

Överläkare

0491-782549
Upplysning om tjänsten

Edwin Josef Petrus van Asseldonk

0491-782153

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 juli 2019 Lämna synpunkter på innehållet