Specialistläkare, Kardiologi

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Som läkare hos oss får du en viktig och central roll i den teambaserade vård som bedrivs med patientens resurser och önskan i fokus. I arbetsuppgifterna ingår bland annat HIA-tjänstgöring och handledning av hjärtsköterskemottagning. Du får ett stimulerande och omväxlande arbete med individuellt anpassad introduktion. Du kommer utföra vardagliga läkaruppgifter på vårdavdelning och mottagning med möjligheter att engagera dig i utveckling- och förbättringsarbeten samt möjligheter till personlig kompetensutveckling utifrån verksamhetens och dina behov. På avdelningen och mottagningen kommer du arbeta med engagerade, positiva och glada medarbetare i olika åldrar från olika professioner.

Vi trivs och har roligt på vår arbetsplats och hoppas och tror att även du kommer att uppleva det hos oss!

Vi söker

Specialist i internmedicin och kardiologi. Pacemakerkompetens är meriterande.

 

Vår arbetsplats

Medicinkliniken på Västerviks sjukhus söker nu en kardiolog. Som läkare inom internmedicin och kardiologi har du en viktig och central funktion i den teambaserade vård vi bedriver. Kliniken har inriktning hjärtsjukvård och här vårdas patienter som genomgått hjärtinfarkt, har stabil kärlkramp eller som har andra hjärtrelaterade sjukdomar. Även patienter med andra medicinska diagnoser vårdas på avdelningen. I vårt team finns ett sammansvetsat och engagerat gäng med sjuksköterskor, kurator, dietist, sjukgymnaster, apotekare och arbetsterapeuter som du får glädjen att arbeta tillsammans med. Har du ett brett kardiologiskt intresse och dessutom är ansvarstagande, engagerad och målinriktad så kan du vara en av de medarbetare som fortsätter att utveckla vår verksamhet in i framtiden då vi konstant strävar efter att utvecklas och bli bättre. Medicinkliniken är en välbemannad klinik med påverkbar jourtjänstgöring. Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/109

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-05-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Hjalmar Åselius

Basenhetschef

0490-86834
Upplysning om tjänsten

Anna Stenström

Kardiolog

0490-87388

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30