Specialistläkare till Medicinkliniken

Region Kalmar

Vi söker

Nu välkomnar vi dig som vill arbeta på Sveriges bästa mindre sjukhus.

Vi söker nu specialister till några av våra överläkartjänster. Utöver din erfarenhet och kunskap inom allmän internmedicin har du specialistkompetens inom någon subspecialitet som t ex kan vara neurologi, endokrinologi eller kardiologi.

Kompetensutveckling är viktigt! Vi erbjuder regelbunden fortbildning och möjlighet att delta på nationella och internationella kongresser. Det finns stora möjligheter att ha en dialog kring tjänstens utformning så att den på bästa sätt passar dig och din bakgrund.

Hos oss får du arbeta kliniskt i din specialitet och tillsammans med dina kollegor har du möjlighet att påverka utvecklingen av verksamheten. I tjänsten ingår mottagningsarbete och avdelningsarbete. Tjänsten inkluderar även handledning av mindre erfarna kollegor såsom ST-läkare och AT-läkare. Du kommer också vara konsult i din specialitet samt ingå i verksamhetens bakjourslinje, vilket också innebär självständig bakjour där medicinskt ledningsansvar på jourtid ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare krävs det att du har specialistkompetens som läkare inom internmedicin samt någon subspecialitet.

Vi förväntar oss att du är flexibel, innovativ inom ditt område, brinner för samarbete över gränserna och tar medansvar för din egen fortbildning. Som person har du en väl utvecklad samarbetsförmåga och en god kommunikationsförmåga med både patienter och medarbetare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I denna rekrytering tillämpas löpande urval.

Om oss

Varje dag lite bättre – på Sveriges bästa mindre sjukhus Oskarshamn!

Medicinkliniken i Oskarshamn har ett akut- och närsjukvårdsuppdrag i mellanlänet med verksamhet dygnet runt. Vår klinik erbjuder kvalificerad internmedicinsk vård för patienter som är 18 år och äldre. Utöver det allmänna internmedicinska uppdraget har vi akutmedicinska specialister inom diabetologi, pulmonologi, hematologi, endokrinologi, infektion, stroke, geriatrik, palliativ vård samt kardiologi. Vi arbetar patientcentrerat i team för en god och nära vård och ser till hela patientprocessen. Detta gör vi i samverkan med andra aktörer som kommer både före och efter oss i vårdkedjan. Vår devis är varje dag lite bättre och tror på utveckling genom förbättring. Vilken innebär att vi hela tiden strävar efter att se hur vi kan utveckla och förbättra vårt sätt att arbeta tillsammans.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/321

Placering/enhet:

Region Kalmar

Antal platser:

5

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-09-19

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Åsa Ahlgren

Tf Verksamhetschef

0491-78 28 14
Upplysning om tjänsten

Sadegh Dolatabadi

Överläkare

0491-78 25 49
Upplysning om tjänsten

Edwin Josef Petrus van Asseldonk

0491-78 21 53

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 september 2019 Lämna synpunkter på innehållet