Specialistläkare till Smärtenheten Västerviks sjukhus

Region Kalmar

Vi erbjuder

Smärtenheten är en multiprofessionell öppenvårds-verksamhet där vi erbjuder kvalificerade bedömningar, behandlingar och multiprofessionell rehabilitering. Verksamheten präglas av ett öppet, positivt och kreativt arbetsklimat där våra olika professioner och specialiteter arbetar tätt tillsammans i team.

Vi är en gemensam resurs för hela Kalmar län. Vi är också ett regionalt center för Ehlers Danlos syndrom med ansvar för såväl bedömning och rehabilitering av patienter som utbildning av vårdgivare och forskning inom EDS-området.

Du kommer att arbeta med undersökning, bedömning, behandling och rehabilitering av patienter med långvarig, icke cancerrelaterad smärta i nära samarbete med multiprofessionellt team.

Dina arbetstider är måndag till fredag, dagtid. Ingen jour eller beredskap.

Vi söker

Vi söker dig som vill vara med och utveckla smärt- och EDS-verksamheten i länet och regionen. Du är flexibel i din yrkesroll och har ett professionellt och prestigelöst förhållningssätt med servicekänsla där patienten är i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga då arbetet är teambaserat.

Vi ser att du som söker är specialist i smärtlindring eller likvärdig kompetens.

Även du som redan går på ett ST-block i smärtlindring och är intresserad av att jobba hos oss erbjuds att slutföra din utbildning här.

Vår arbetsplats

Smärtenheten är en multiprofessionell länsresurs. Här arbetar läkare, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator, psykolog, undersköterska och medicinsk sekreterare. Arbetet är teambaserat och vi erbjuder bedömning, utredning, behandling och rehabilitering för patienter med långvarig, icke cancerrelaterad smärta.

Den viktigaste resursen i smärtbehandling och rehabilitering är patienten själv. Vi vill hjälpa patienten att ta vara på sina möjligheter. Tillsammans kommer vi överens om bästa sättet att nå positiva resultat.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/59

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-04-03

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Hani Hattar, överläkare, medicinskt ansvarig

0490-862 13
Upplysning om tjänsten

Christina Ohlzon, Områdeschef

0490-862 73
Upplysning om tjänsten

Moa Bodlund Odensten, Läkarförbundet

0490-874 86

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 29 mars 2020 Lämna synpunkter på innehållet