Specialistläkare/överläkare, hud- och könssjukdomar

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklande arbete på en liten hudklinik med korta beslutsvägar.

Arbetet består, förutom av mottagningsarbete, även av handledning av ST-läkare, remissbedömning, samt-om intresse finns-av kirurgi. Från 2021 ingår även undervisning av läkarstudenter.

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i dermato-venereologi, gärna med några års erfarenhet.

Du ska ha lätt för att samarbeta, vara självgående och flexibel, samt intresserad av att utveckla verksamheten och bidra till klinikens trivsel.

Vår arbetsplats

Hudkliniken består av hud- och STI-mottagning, samt av sjukhusets sårvårdsteam. Verksamheten bedrivs i högt belägna, ljusa och rymliga lokaler som rymmer en välutrustad behandlingsavdelning där vi bland annat erbjuder ljusbehandling, bad, PDT, Bucky och sårvård. Kliniken har 22 engagerade och kompetenta medarbetare, varav tre överläkare och två ST-läkare.

Vi har ett nära samarbete med kirurgkliniken, öronkliniken och patologen gällande hudtumörer, samt gemensamma sårronder med kärlkirurgen. Bildremisserna har också bidragit till ett ökat samarbete med primärvården.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet. Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/306

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-09-25

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Katarina Holmdahl Källén

Basenhetschef

0480-81785
Upplysning om tjänsten

Maria Yngvesson, Läkarföreningen

0480-81000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 26 september 2019 Lämna synpunkter på innehållet