Specialistläkare/överläkare, onkologi

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Kom och jobba på Onkologen i Kalmar, årets kommun 2019! Onkologiska kliniken och strålningsfysik är en länsövergripande basenhet med verksamhet i både Kalmar och Västervik. Vi erbjuder ett intressant och viktigt arbete för våra patienter och vi har ett utpräglat teamarbete. Arbetet är dagtid, ingen jourverksamhet. 

Vi har en mycket välfungerande verksamhet med god ekonomi och det viktigaste av allt nöjda patienter. Vi har en välfungerande organisation i Region Kalmar län med korta beslutsvägar och alla kan vara med och påverka utvecklingen. Vi deltar i både regionala och nationella nätverk och deltar i cirka tretton multidisciplinära konferenser per vecka (lokala, länsövergripande, regional och nationella). Sammantaget gör detta att onkologi är en mycket spännande, utmanande och stimulerande specialitet. Vi prioriterar fortbildning, har en bra säkerhetskultur och framför allt engagerade och kunniga medarbetare. På kliniken arbetar vi mycket i team och vi har roligt på jobbet.

Varför Kalmar?

Länssjukhuset i Kalmar är ett lagom stort och välfungerande sjukhus med goda resultat. Kalmar har den lilla stadens personliga charm och erbjuder samtidigt den stora stadens möjligheter. Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär samtidigt som vi också är en modern universitetsstad. Med närhet till Öland, kust, stränder och naturupplevelser har Kalmar i flera år blivit utnämnd till Sveriges sommarstad. Att bo i Kalmar innebär på många sätt ett annat liv, än att bo i någon av våra storstäder. Avstånden är små, var du än är har du alltid nära till havet och naturen. Du kan välja att bo bara några minuter från jobbet eller lite mer ute på landet med pendlingsavstånd på max ett par mil. För andra lockar Öland, solens och vindarnas ö, med sol och bad och golfbana med milsvid havsutsikt.

Vi söker

Vi expanderar och söker en specialistläkare/överläkare i onkologi som vill vara med och utveckla cancervården i Region Kalmar län. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

I Kalmar har vi en poliklinisk cytostatikamottagning med 19 vårdplatser, en strålbehandlingsavdelning med två linjära acceleratorer och en dosplanerings CT samt fem vårdplatser på en kirurgavdelning, totalt är vi cirka 65 medarbetare. I Region Kalmar län ingår Västerviks sjukhus som har en poliklinisk behandlingsavdelning med sju vårdplatser.

Välkommen med din ansökan! Kontakta oss gärna om du är nyfiken på att veta mer om hur vi arbetar, eller om du vill komma på ett förutsättningslöst besök!

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/741

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-02-29

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Magnus Lagerlund, verksamhetschef

0480-44 86 57
Upplysning om tjänsten

Elsy-Britt Schildt, Läkarföreningen

0480-448 829

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 mars 2020 Lämna synpunkter på innehållet