Specialisttandläkare oral protetik, Specialisttandvården Västervik

Folktandvården

Vi erbjuder

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande arbete som specialisttandläkare tillika ämnesföreträdare inom oral protetik på specialisttandvården i Västervik.

Som ny medarbetare hos oss deltar du i ett omfattande introduktionsprogram, vilket gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad specialist inom oral protetik. Du får gärna vara nyutbildad oral protetiker eller ha flerårig erfarenhet som specialist. Du är en person med ett stort engagemang och entusiastiskt förhållningssätt. Att arbeta med andra människor är något du värdesätter och trivs med. Genom att vara lyhörd och prestigelös bidrar du till en positiv stämning på kliniken. Du är tydlig i din kommunikation och bemöter patienter på ett omsorgsfullt sätt. Ditt arbetssätt är strukturerat och du tar de initiativ och beslut som krävs i din roll. Inom varje specialistavdelning finns en ämnesföreträdare, som ska biträda verksamhetschefen med den odontologiska sakkunskapen. Som ämnesföreträdare har du det operativa odontologiska ledningsansvaret för den kliniska verksamheten och den patientinriktade vårdplaneringen inom den egna avdelningen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig med viljan att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss – satsar vi på dig!

Vår arbetsplats

Specialisttandvården i Västervik är en klinik med avdelningar för oral protetik, parodontologi, käkkirurgi, endodonti, ortodonti, pedodonti och orofacial medicin. I Kalmar finns även specialister i klinisk bettfysiologi och oral radiologi att tillgå. På enheten arbetar cirka 30 medarbetare med en gemensam verksamhetschef. Kliniken präglas av lagarbete och framåtanda och här finns goda möjligheter till ett utvecklande arbete. Oral protetik i Västervik utreder och behandlar patienter i norra delen av Kalmar län från Oskarshamn och uppåt, vi bedriver även verksamhet i Oskarshamn två dagar per vecka.

På vår klinik möter patienterna engagerade medarbetare som arbetar med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. Vi jobbar dagligen i en stimulerande miljö med många intressanta och utmanande patientfall. Det gedigna vårdpanoramat gör att du snabbt utvecklas i din yrkesroll.

Läs mer om att jobba inom Folktandvården 

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialisttandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att ge regionens invånare en bättre livskvalitet genom att skapa förutsättningar för god munhälsa.
Folktandvården är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Utöver tandvård ansvarar Region Kalmar län för hälso- och sjukvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/867

Placering/enhet:

Folktandvården

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-26
Upplysning om tjänsten

Cecilia Madsen, verksamhetschef

0490-86309,Cecilia.madsen@regionkalmar.se
Upplysning om tjänsten

Amanda Övgård, HR-konsult

0480-83167,amanda.ovgard@regionkalmar.se
Upplysning om tjänsten

Mattias Kanje, övertandläkare oral protetik

0480-448555,mattias.kanje@regionkalmar.se
Upplysning om tjänsten

Samuel Nilsson, tjänstetandläkarna

0480-84660,samuel.f.nilsson@regionkalmar.se

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 27 oktober 2022 Lämna synpunkter på innehållet