ST läkare och/eller Specialist i allmänmedicin Lindsdals HC

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Lindsdals hälsocentral är en arbetsplats där du gör stor skillnad för både människor och samhället. Hälsocentralen ligger i centrala Lindsdal som är en tätort ca 10 km norr om Kalmar. Är du intresserad av att jobba med positiva och lojala kollegor?

På Lindsdals hälsocentral arbetar våra olika yrkeskategorier nära varandra och samarbetet mellan oss är en självklar del i vårt patientarbete. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats som patienter och personal trivs med. En hög medicinsk- och omvårdnadskunskap hos personalen, ett professionellt förhållningssätt och en värdegrund som baseras på allas lika värde, utgör en grund för våra patienter att känna sig trygga hos oss. Vi satsar på en framtid med max 1100 listade patienter/läkare, egen TeleQ linje om så önskas, för att få bästa möjliga kontakt med dina listade patienter. 

Hos oss finns alla möjligheter för utveckling, t.ex. om det är ett särskilt område inom allmänmedicin du är intresserad av, forskning eller utvecklingsarbete. Vi ser gärna nya förslag och idéer som kan gynna våra patienter och hälsocentraler. 

Vi söker

Dig som redan är specialist i allmänmedicin eller är intresserad av allmänmedicin och vill påbörja en ST-utbildning eller vikariat hos oss. Du ska ha svensk läkarlegitimation, alternativt godkännande att vikariera före AT.  Vi erbjuder möjlighet att jobba heltid eller deltid, vad som passar dig. Vi strävar också efter att uppfylla särskilda önskemål när det gäller utformning av ditt schema. Är du istället intresserad av ett kortare eller längre vikariat så finns även en flexibilitet kring det.

Vi förväntar oss att du arbetar med ett genuint intresse och känsla för allmänmedicin, samverkar aktivt med kollegor och övrig personal, och har ett professionellt förhållningssätt och bra bemötande mot våra patienter. Du ska även vara trygg med att arbeta självständigt, vara lojal och pålitlig.

Vår arbetsplats

Lindsdals hälsocentral är en medelstor hälsocentral, med drygt 7 300 listade patienter. Våra listade patienter är övervägande medelålders och barnfamiljer i villaboende. Förutom ett varierande mottagningsarbete, hemsjukvård och SÄBO, finns det möjlighet att arbeta på vår BVC.

Vi har ett väl utvecklat samarbete med kommunens sjuksköterskor. Lindsdals hälsocentral ingår i Kalmar jourområde där vi delar jouruppdraget i hela södra länsdelen, detta innebär att jourarbete kan komma att ingå.

Till Lindsdal flyttar barnfamiljer som vill har ett fritt boende med tillgång till natur och ett bekvämt avstånd till Kalmar City. Stadsbussarna passerar oss ofta och vill man tillgodose sin vardagsmotion och bo i centrala Kalmar så finns det fina cykelvägar hela vägen till oss.

Visst låter detta intressant? Hör av dig till oss om du vill att vi berättar mer! Varmt välkommen till oss på Lindsdals hälsocentral.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/850

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid 50-100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-21
Upplysning om tjänsten

Monica Hultqvist

0480-81835
Upplysning om tjänsten

Maria Svensson, Läkarföreningen

0499-48933

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 22 oktober 2022 Lämna synpunkter på innehållet