ST-läkare, öron, näsa, halskliniken

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder ST-tjänst inom en spännande och varierande specialitet på en arbetsplats där du får träffa patienter i livets alla skeden!
Vi är en klinik med ett stort engagemang där alla får komma till tals och vara delaktiga. Vi tycker att det är viktigt med team-känsla och vi jobbar hela tiden för att skapa ett samspel mellan klinikens alla medarbetare. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, audionomer, logopeder, undersköterskor, pedagoger, medicinska sekreterare, kanslist, hörselvårdskonsulent och teckenspråkslärare.
Som ST-läkare på öron- näs- och halskliniken arbetar du under handledning med avdelningsarbete, mottagning, operation och jour.

Tillsammans arbetar vi mot samma mål - att sätta patientens bästa i fokus.

Vi söker

Vi söker en legitimerad läkare som precis som vi tycker att samarbete är en självklarhet samt att ge god vård och service. Som person har du lätt för mötet med olika typer av människor, en vilja att förändra och förbättra saker. Du kan kommunicera på ett tydligt sätt med såväl kollegor som patienter samt värdesätter ett gott bemötande och en bra patientkontakt. Du har såväl manuella färdigheter som en förmåga att ta till dig teoretiska resonemang.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Öron- näs- och halskliniken behandlar medfödda och förvärvade sjukdomar och skador och omfattar såväl akuta som icke akuta tillstånd hos patientgrupper i alla åldrar. Specialiteten riktar sig till patienter med akuta och kroniska övre luftvägsinfektioner samt kroniska, inflammatoriska och av allergi och annan överkänslighet betingade tillstånd i övre luftvägar. Vi handlägger neurologiska sjukdomar, sväljningsstörningar, behandling av traumatiska skador, tumörer, obstruktiva sömnbesvär samt röst-, tal- och språkstörningar. En viktig del av verksamheten rör hörselvård i alla åldrar.
Kliniken erbjuder omhändertagande av patienter under hela dygnet under årets alla dagar. Vårt primära upptagningsområde omfattar ca 140 000 invånare i södra delen av Kalmar län. Vi har mottagningsverksamhet i moderna och välutrustade lokaler, egna slutenvårdplatser på samvårdsavdelning 39 och operationsresurser på centraloperation.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2019:66

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-05-13

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Karin Rahm Björneld

Basenhetschef

0480-81798
Upplysning om tjänsten

Anna Parke

Facklig företrädare Läkarföreningen

0480-81000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 14 maj 2019 Lämna synpunkter på innehållet