ST-läkare, Psykiatriförvaltningen

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder intresserade en spännande utmaning i en verksamhet som vill vara en Psykiatri i framkant! Vi välkomnar ST-läkare som vill vara med och fortsätta utveckla psykiatrin i Kalmar län. Eftersom vår verksamhet innehåller många olika läkaruppdrag är vi övertygade om att det finns goda förutsättningar att hitta placeringar som passar just dig. Med utgångspunkt i individuella utvecklingsplaner kan vi också erbjuda möjligheter till både utbildning och kliniskt arbete i kombination med forskning.

Vi söker

Legitimerad läkare med ett genuint intresse för psykiatri. Svensk legitimation och C1-nivå i svenska enligt Europeiska språkskalan är ett krav.

Vår arbetsplats

Psykiatriförvaltningen har ett länsövergripande uppdrag inom Landstingets specialistpsykiatri. Verksamheten omfattar Barn- och ungdomspsykiatri, Vuxenpsykiatri och Rättspsykiatri, uppdelade i sex basenheter. Vi har ca 600 medarbetare och är verksamma från Västervik i norr till Kalmar i söder. Vi strävar hela tiden att utveckla vår verksamhet och där vi gärna ser dig som en del i den utvecklingen. Hos oss råder bokstavligen nybyggaranda då nya lokaler för Psykiatrin i länet är på gång! Rekrytering sker fortlöpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi är en del av en länsövergripande psykiatriförvaltning med 600 medarbetare. Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/135

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

5

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-09-30

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ulrika Rosenqvist

Verksamhetschef

0480-814 75
Upplysning om tjänsten

Christian Jansson

Verksamhetschef

0490- 872 57
Upplysning om tjänsten

Sanna Karlsson

Verksamhetschef

070-513 41 04

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 25 september 2019 Lämna synpunkter på innehållet