ST-läkare/specialist i allmänmedicin till Ljungbyholms hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vill du arbeta på en hälsocentral belägen i lantlig miljö precis utanför Kalmar? Vi på Ljungbyholms hälsocentral erbjuder dig som är ST-läkare eller specialist i allmänmedicin en möjlighet att arbeta hos oss där vi erbjuder ett fascinerande och meningsfullt arbete för dig!

Hos oss hamnar du i ett engagerat arbetslag som kommer att göra allt för att du ska trivas. Möjligheterna till utveckling och kompetensförhöjning är goda och vi arbetar med ett professionellt förhållningssätt i alla medicinska frågor.

Som anställd hos oss får du även tillgång till en rad förmåner såsom friskvårdsbidrag, en god löneutveckling, möjlighet till flexibel tjänstgöringsgrad och mycket annat. 

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin eller vill arbeta som ST-läkare. För att vara aktuell för tjänsten krävs legitimation inom yrket. Tjänstgöringsgraden får gärna var heltid, men vi är flexibla i att hitta en lösning som passar dig. Är du intresserad av ett kortare eller längre vikariat så finns även en flexibilitet kring det.

Vi förväntar oss att du samverkar aktivt med kollegor och övrig personal, att du har ett professionellt förhållningssätt och bra bemötande mot våra patienter. Du känner dig även trygg med att arbeta självständigt, är lojal och pålitlig.

Är du inte från länet? Vi ser även gärna sökande från andra län som kan berika oss med sina erfarenheter och bidra till att vi når våra mål.

Vår arbetsplats

Ljungbyholms hälsocentral har ca 6600 listade patienter, är belägen i en lantlig miljö nära stan och erbjuder stor variation i patientunderlag. Vi är en sammansvetsad arbetsgrupp med god stämning och gemenskap. Vi värderar vår arbetsmiljö och samarbetet mellan yrkeskategorierna är hög. Hos oss arbetar distriktsläkare, psykolog, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. 

Varmt välkommen till oss!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/77

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-25
Upplysning om tjänsten

Tina Davidsson, verksamhetschef

0480-81946
Upplysning om tjänsten

Erik Stomrud, Läkarförbundet

0471-18502

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 26 februari 2023 Lämna synpunkter på innehållet