Steriltekniker/undersköterska sommarjobb

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Som steriltekniker/undersköterska på Steriltekniska enheten arbetar du med att rengöra, desinficera och sterilisera medicinsk utrustning för operations- och vårdverksamhet. Genom ditt arbete ser du till att centraloperation, mottagningar och avdelningar får rätt förutsättningar för sin verksamhet. Arbetet kräver flexibilitet och god samarbetsbetsförmåga då mycket av arbetet sker mot externa enheter.

Vi söker

Dig som är utbildad steriltekniker eller undersköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av steriltekniskt arbete. Du gillar att jobba i en miljö med varierande tempo och omväxlande arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta i team och är lösningsorienterad. Som person är du lugn, noggrann och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Urval och tillsättning sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Steriltekniska enheten är en del av Anestesi- och intensivvårdskliniken. Det huvudsakliga uppdraget är att rengöra, kontrollera och sterilisera instrument till våra kunder. Vi servar sjukhusets operationsavdelning, mottagningar och vårdavdelningar samt hälsocentralerna i södra länet tillsammans med ett flertal externa kunder. Vi är ett team på 16 steriltekniker och undersköterskor. Vi har högt ställda kvalitetskrav och följer de normer och standarder som finns för den steriltekniska verksamheten

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1194

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Antal platser:

2

Anställningsform:

Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-28
Upplysning om tjänsten

Carl Johan Lundborg, Avdelningschef

0480-89962
Upplysning om tjänsten

Gabriel Almqvist, Kommunal

0480-81000vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 mars 2023 Lämna synpunkter på innehållet