Strategisk inköpare - Upphandlare

Regionservice

Vi erbjuder

Har du ett stort intresse för inköp och strategiska affärer? Är du pedagogisk, nyfiken och analyserande med väl utvecklad servicekänsla? Då har vi jobbet för dig!

I tjänsten som upphandlare samordnar och genomför du upphandlingar, ger råd och information i upphandlingsfrågor samt följer upp och vårdar avtal och leverantörskontakter. Upphandlingarna genomförs i samråd med företrädare från landstingets olika verksamheter.

Du kommer att arbeta både enskilt och i team med övriga medarbetare. Du kommer även att delta i interna och externa nätverk och därmed bidra till utvecklingen av vår verksamhet så att vi blir ännu bättre. Du blir en del av upphandlingsenheten som består av 19 medarbetare. Tjänsten är placerad i Kalmar

Vi söker

Vi söker dig som tycker om att möta människor. Du har erfarenhet av upphandling och/eller inköp. Du har förhandlingsvana samt erfarenhet av projektledning och leverantörs/avtalsuppföljning. Vi arbetar med upphandlingssystemet Tendsign vilket vi gärna ser att du har erfarenhet av.

Du har en, för tjänsten, relevant eftergymnasial utbildning, gärna med inslag av Lagen om offentlig upphandling (LOU). Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du har ett proffessionellt förhållningssätt - du är serviceinriktad, lyhörd och strukturerad.
Vidare är du prestigelös, flexibel, med en god samarbetsförmåga och en vilja att precis som vi, bidra till den positiva stämningen på vår enhet.

Vår arbetsplats

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vi är en del av Landstingsservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

LS:2018:43

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-20

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Jesper Zetterström

Basenhetschef

0480-426692
Upplysning om tjänsten

Caroline Rosander

Facklig företrädare JUSEK

0480-81569
Upplysning om tjänsten

Ylva Westbergh

Facklig företrädare Vision

0480-84947

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 21 januari 2019 Lämna synpunkter på innehållet