Systemförvaltare Cosmic

IT-förvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett intressant och varierande arbete som systemförvaltare med inriktning på läkemedel, där du har möjlighet att vara en del i utvecklingen av det digitala stödet till vården. Som systemförvaltare förbättrar du främst vårdens journalsystem Cosmic samt hittar balansen mellan kundens önskningar och teknikens möjlighet.

-Inom läkemedelsområdet sker stora förändringar både i journalsystem och nationellt. Jag känner verkligen att jag kan vara med och göra skillnad för verksamheten och bidra till en högre patientsäkerhet, säger Niclas Lennerljung, systemförvaltare.

I ditt arbete säkerställer du systemens funktionalitet och användbarhet, ger användarstöd och är 2:a linjens support. Du fångar upp och identifierar utvecklingsbehov samt anpassar systemen så att de stöttar kärnverksamhetens processer på bästa sätt. I din roll deltar du även i utvecklingsprojekt, är på olika sätt med och samverkar med kärnverksamheten och externa leverantörer. Vid införande av nya versioner, som t ex ny eller förändrad funktionalitet i befintliga vårdsystem eller i e-hälsotjänster, säkerställer du kvalitén till användarna.

Ditt verksamhetsområde är hela länet och din placering är i våra trivsamma lokaler i Kalmar, Oskarshamn eller Västervik.

Vi söker

Vi söker dig som har god kunskap om och erfarenhet av att ha arbetat i Cosmic R8.1. Du är legitimerad sjuksköterska alternativt legitimerad receptarie eller apotekare.

Det är meriterande om du har arbetat i Cosmics läkemedelsmodul R8.1 samt om du har deltagit i projekt och/eller processarbete inom vården. Vi ser gärna att du har ett system/IT-intresse och har du dessutom haft en roll som användarstöd för system och/eller IT-relaterade frågor är det en fördel.

Du trivs bra hos oss om du gillar att arbeta i team, ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du är analytisk, noggrann, strukturerad och har ett strategiskt tänk. Du har förmåga att se helheten i processer och flöden samt gillar att lösa problem. För dig är det lätt att kommunicera såväl skriftligt som muntligt vilket innebär att du är öppen, tydlig och lyhörd i din kommunikation. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Inom team funktionell systemförvaltning uppskattar vi möjligheten att kunna påverka och göra nytta mot såväl patient som verksamhet. Vi har ett hjälpsamt klimat, känner stort engagemang för vårt arbete och trivs med att arbeta tillsammans. I enheten IT Vårdsystem ingår även IT-vårdsystemsupport.

Läs gärna mer om att arbeta med IT inom Region Kalmar län

Hos Region Kalmar läns IT värnar vi om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv, t ex genom flexibla arbetstider och löpande kompetensutveckling både på individ- och teamnivå. Vi har en stor variation på arbetsområden och våra medarbetare har goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns 150 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/247

Placering/enhet:

IT-förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-08-25

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anna Sandell

Basenhetschef

0480-811 59
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

0480-840 00 vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30