Systemförvaltare IT Bastjänster

IT-förvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete där du får verka i intressanta och viktiga miljöer hos länets största IT-organisation. Som systemförvaltare för IT Bastjänster arbetar du nära Region Kalmar läns olika verksamheter med fokus på att stödja dem med den basfunktionalitet i IT-systemen (stöd) som de behöver för att utföra sina arbetsuppgifter på bästa sätt.

-Inom IT Bastjänster finns många olika system, där mycket handlar om att se samband och utveckla arbetssätt och flöden. Genom att hitta lösningar på problem och behov driver vi tillsammans IT-verksamheten framåt, säger Robert Lundgren, systemförvaltare.

Du leder och ansvarar för funktionell förvaltning av IT-stöd för identitetshantering och ITs egen verksamhet. I dina arbetsuppgifter säkerställer du systemens funktionalitet och användbarhet, fångar upp och identifierar utvecklingsbehov samt anpassar systemen så att de stöttar kärnverksamhetens processer. Du har dialog med externa leverantörer, ansvarar för manualer och guider, konfigurerar systemen samt testar förändringar innan driftsättning. Din placering är i våra trivsamma lokaler i centrala Kalmar.

Vi söker

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom IT och/eller har arbetat med IT i en större organisation. Du har kunskap om ärendehanteringssystem, utskrifter och operativsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av konfiguration i ärendehanteringssystem.

För att trivas i denna roll är det viktigt att du självständigt driver dina processer framåt och prioriterar ditt arbete på ett effektivt och strukturerat sätt. Du har intresse och förmåga att hjälpa andra och trivs med samarbete, samverkan är för dig en naturlig del i vardagen. Ditt intresse för IT är stort och du tycker om att hitta nya bra lösningar på problem.

Vår arbetsplats

Hos Region Kalmar läns IT är den digitala utvecklingen i starkt fokus och vårt arbete har fått uppmärksamhet på nationell nivå. Vi driver digitaliseringsarbetet tillsammans med verksamheten med syfte att underlätta för våra användare så att de kan sätta patienten och kunden i fokus.

Läs gärna mer om att jobba med IT inom Region Kalmar län


Vi värnar om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv, t ex genom flexibla arbetstider och löpande kompetensutveckling. Vi har en stor variation på arbetsområden och våra medarbetare har goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns 150 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/529

Placering/enhet:

IT-förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-12-15

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anna Stålbrand Sundh

0480-840 75
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

0480-840 00 vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 11 december 2019 Lämna synpunkter på innehållet