Systemförvaltare Office 365

IT-förvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete där du får verka i intressanta och viktiga miljöer hos länets största IT-organisation. Ditt ansvarsområde är funktionell hantering av generella klientprodukter, till exempel Office 365, Windows och olika webläsare. Office 365 är ett expansivt område och vi står inför ett brett införande där avvägningen mot säkerhetsregler är central.

Du har en roll som förvaltningsproduktledare för området Klientprogramvara standard i vår samverkansmodell med verksamheten. I ditt arbete säkerställer du produkternas funktionalitet och användbarhet, fångar upp och identifierar utvecklingsbehov samt anpassar systemen så att de stödjer kärnverksamhetens processer. I din roll ingår omvärldsbevakning, dialog med externa leverantörer, du tar fram manualer och guider, konfigurerar systemen samt testar förändringar innan driftsättning.

Din placering är i våra trivsamma lokaler i centrala Kalmar.

Vi söker

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom IT och/eller har arbetat med IT i en större organisation. Du har erfarenhet och goda kunskaper kring Office 365 samt generella klientprodukter. Det är meriterande om du har erfarenhet av IT-säkerhetsfrågor i samband med molnlösningar.

För att trivas i denna roll är det viktigt att du självständigt driver dina processer framåt och prioriterar ditt arbete på ett effektivt och strukturerat sätt. Du har intresse och förmåga att hjälpa andra och trivs med samarbete, samverkan är för dig en naturlig del i vardagen. Ditt intresse för IT är stort och du tycker om att hitta bra och effektiva lösningar på problem.

Vår arbetsplats

Hos Region Kalmar läns IT är den digitala utvecklingen i starkt fokus och vårt arbete har fått uppmärksamhet på nationell nivå. Vi driver digitaliseringsarbetet tillsammans med verksamheten med syfte att underlätta för våra användare så att de kan sätta patienten och kunden i fokus.

Läs gärna mer om att jobba med IT i Region Kalmar län

Vi värnar om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv. Årets medarbetarenkät visar att en stor andel medarbetare känner stolthet över att arbeta inom Region Kalmar läns IT och att de skulle rekommendera någon annan att börja arbeta på vår arbetsplats. Tillsammans jobbar vi med ständiga förbättringar och hos oss finns goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan idag.

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns 150 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/748

Placering/enhet:

IT-förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-01-22

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Michael Ceder

0480-831 32
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

0480-840 00 vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30