Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Systemförvaltare Office365/Exchange

Systemförvaltare Office365/Exchange

IT- förvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete där du får verka i intressanta och viktiga miljöer hos länets största IT-organisation. I tjänsten som systemförvaltare tar du in kärnverksamheternas behov av IT-stöd och omvandlar till effektiva lösningar. Du har en viktig roll i vår digitaliseringsresa och ser möjligheter i hur tekniska lösningar inom berört område kan användas på rätt sätt inom Region Kalmar läns olika verksamhetsområden.

Du har rollen som objektproduktledare och funktionell förvaltare för Office365, Exchange samt utskrifttjänster. I din roll säkerställer du IT-komponenternas funktionalitet och användbarhet samt har en strategisk och taktisk funktion där du fångar upp och identifierar utvecklingsbehov, sätter upp mål och tar fram strategiska planer samt anpassar IT-komponenterna så att de stödjer verksamheternas processer och behov. I rollen ingår även omvärldsbevakning och att samverka med objektledare IT och andra objektproduktledare för att bidra till ett effektivt nyttjande av produkterna och tjänsterna. Din placering är i våra trivsamma lokaler i Kalmar, Västervik eller Oskarshamn.

Vi söker

Vi söker dig som har:

- Relevant akademisk utbildning inom IT alternativt annan utbildning och arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig
- Erfarenhet av att arbeta med funktionell förvaltning
- Goda kunskaper kring Microsoft 365 samt Exchange
- Erfarenhet av att arbeta med utskriftlösningar för stora företag och offentliga miljöer

Det är meriterande om du har erfarenhet av olika applikationer och administratörsgränssnittet i Microsoft 365 samt Exchange.

För att trivas i denna roll är det viktigt att du självständigt driver ditt arbete framåt och prioriterar på ett effektivt och strukturerat sätt. Du gillar att samarbeta samt har intresse och förmåga att hjälpa andra. Det är naturligt för dig att fånga in och utgå ifrån kärnverksamheternas behov och omsätta till bra och effektiva lösningar.

Vår arbetsplats

Inom Region Kalmar län är den digitala utvecklingen i starkt fokus och vårt arbete har fått uppmärksamhet på nationell nivå. Vi driver digitaliseringsarbetet tillsammans med verksamheten med syfte att underlätta för våra användare så att de kan sätta patienten och kunden i fokus. 

Vi värnar om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv. Vår medarbetarenkät visar att en stor andel medarbetare känner stolthet över att arbeta inom Region Kalmar läns IT och att de skulle rekommendera någon annan att börja arbeta på vår arbetsplats. Tillsammans jobbar vi med ständiga förbättringar och hos oss finns goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan idag.

Läs gärna mer om att jobba med IT inom Region Kalmar län

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns 180 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/369

Placering/enhet:

IT- förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-06-01
Upplysning om tjänsten

Jon Sjölander, enhetschef IT Interaktion

0490-87341
Upplysning om tjänsten

Lina Kinnander Jarl, Vårdförbundet

0480-84000vxl
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

0480-84000vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30