Systemsupport Cosmic

IT-förvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en varierande tjänst som systemadministratör hos IT-vårdssystemsupport, där du har möjlighet att kombinera ditt vård- och systemintresse med att ge god användarsupport. IT-vårdsystemsupport är 1:a linjens support och fungerar som användarstöd via telefon och ärendehanteringssystem, när det gäller frågor och problem kring Region Kalmar läns journalsystem och närliggande vårdsystem. Vid behov ger vi även support på plats ute i verksamheten.

-Alla vill verkligen ge god service till användarna och vi gör det med glatt humör. Eftersom vi sitter på olika platser i länet har vi dessutom närhet till de enheter vi jobbar för, säger Karin Stalebrant, systemadministratör.

I dina arbetsuppgifter ingår förutom användarsupport även administration av behörighetskonton, genomförande av utbildningar och workshops samt utskick av nyhetsbrev till användare. En viktig uppgift är också att säkerställa goda kundrelationer och fånga upp förbättringsförslag från verksamheten.

Ditt verksamhetsområde är hela länet och din placering är i våra trivsamma lokaler i centrala Västervik, Oskarshamn eller Kalmar. Du ingår i beredskapskedjan för IT-vårdsystemsupporten.

Vi söker

Vi söker dig som har arbetat en tid inom vården med Cosmic som arbetsredskap alternativt dig som har erfarenhet av andra vårdsystem. Det är meriterande om du har tidigare supporterfarenhet. Utbildningsmässigt har du lägst gymnasienivå, men vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning.

För att trivas i supportteamet tror vi att du är en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du är en utåtriktad person med ett positivt synsätt och har lätt att kommunicera, såväl skriftligt som muntligt, och är bra på att vara konkret och tydlig i sättet att förmedla information. Du har pedagogisk förmåga att lära ut och vi ser gärna att du tycker att det är stimulerande och roligt att utbilda och prata inför grupp.

I linje med våra värderingar är du en individ som tar egna initiativ och driver din egen utveckling framåt med en positiv inställning och ett brinnande intresse för kundservice. Vidare är du noggrann, nyfiken och lyhörd. För arbetet behöver du ha körkort.

Vår arbetsplats

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns ca 145 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Läs gärna mer om hur det är att arbeta med IT i Region Kalmar län

Medarbetarna inom IT-vårdsystemsupporten uppskattar och tar tillvara på varandras olika personligheter och yrkesbakgrunder. Det är en självklarhet att hjälpa varandra och att möta användaren på bästa sätt. Inom teamet är arbetsglädjen stor och det finns en vilja att ständigt lära nytt. I enheten IT Vårdsystem ingår även team funktionell systemförvaltning.

Hos Region Kalmar läns IT värnar vi om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv, t ex genom flexibla arbetstider och löpande kompetensutveckling, både på individ- och teamnivå. Vi har en stor variation på arbetsområden och våra medarbetare har goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan idag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

IT:2019:2

Placering/enhet:

IT-förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-27

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anna Sandell

Basenhetschef

0480-81159
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo

Facklig företrädare Vision

0480-84 000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30