Systemsupport Cosmic

IT-förvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en varierande tjänst som systemadministratör hos IT-vårdssystemsupport, där du har möjlighet att kombinera ditt vård- och systemintresse med att ge god användarsupport. IT-vårdsystemsupport är 1:a linjens support och fungerar som användarstöd via telefon och ärendehanteringssystem när det gäller frågor och problem kring Region Kalmar läns journalsystem och närliggande vårdsystem. Vid behov ger vi även support på plats ute i verksamheten.

-Det bästa och roligaste med mitt jobb är att leta efter lösningar. Jag gillar själva skattjakten och detektivarbetet – lite av samma anledning som jag tycker att det är kul att lägga pussel. Jag får använda hjärnan och blir glad när jag sedan har hela bilden och sammanhanget framför mig, säger Karin Stalebrant, systemadministratör.

I dina arbetsuppgifter ingår förutom användarsupport även administration av behörighetskonton, genomförande av utbildningar och workshops samt utskick av nyhetsbrev till användare. En viktig uppgift är också att säkerställa goda kundrelationer och fånga upp förbättringsförslag från verksamheten. Ditt verksamhetsområde är hela länet och din placering är i våra trivsamma lokaler i centrala Kalmar, Oskarshamn eller Västervik. Du ingår i beredskapskedjan för IT-vårdsystemsupport.

Vi söker

Vi söker dig som har arbetat inom vården de senaste tre åren med Cosmic som arbetsredskap. Det är meriterande om du har tidigare supporterfarenhet. Utbildningsmässigt har du lägst gymnasienivå, men vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning.

För att trivas i supportteamet tror vi att du är en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du är en utåtriktad person med ett positivt synsätt och har lätt att kommunicera, såväl skriftligt som muntligt, och är bra på att vara konkret och tydlig i sättet att förmedla information. Du har pedagogisk förmåga att lära ut och vi ser gärna att du tycker att det är stimulerande och roligt att utbilda och prata inför grupp. I linje med våra värderingar är du en individ som tar egna initiativ och driver din egen utveckling framåt med en positiv inställning och ett brinnande intresse för kundservice. Vidare är du noggrann, nyfiken och lyhörd. För arbetet behöver du ha körkort.

Vår arbetsplats

Inom IT-vårdsystemsupporten har vi olika personligheter och yrkesbakgunder vilket vi uppskattar och tar tillvara. Arbetsglädjen är stor och vi har en vilja att ständigt lära nytt och att möta användaren på bästa sätt. I enheten IT Vårdsystem ingår även team funktionell systemförvaltning.

Läs gärna mer om att arbeta med IT inom Region Kalmar län

Hos Region Kalmar läns IT värnar vi om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv, t ex genom flexibla arbetstider och löpande kompetensutveckling både på individ- och teamnivå. Vi har en stor variation på arbetsområden och våra medarbetare har goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns 150 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/242

Placering/enhet:

IT-förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-08-25

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anna Sandell

Basenhetschef

0480-811 59
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

0480-840 00 vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30