Systemtekniker klientteam

IT-förvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tjänst där du får arbeta med central hantering av klientplattformen i en av länets största och mest komplexa verksamheter. Som systemtekniker säkerställer du systemens funktionalitet och användbarhet samt ansvarar för systemens vidareutveckling.

-Vi arbetar med att skapa nästa generations klientplattform vilket är väldigt spännande och utmanade. Nu har vi chansen att tillsammans tänka nytt, ta ansvar och utvecklas, säger Rickard Nilsson, teamledare för klientteamet.

Arbetsområdet omfattar hela Region Kalmar läns klientmiljö och de dagliga arbetsuppgifterna är inom områden som applikationsdistribution, ramverk för utrullning av operativsystem och Active Directory Group Policys. Våra klientplattformar är baserade på Windows och iOS som hanteras med hjälp av System Center Configuration Manager samt MobileIron. Inom ramen för eKlient samverkar vi med andra regioner och kommuner med syfte att ta fram gemensamma riktlinjer och utveckla verktyg och tekniska lösningar.

Din arbetsplats är i våra trivsamma lokaler i centrala Kalmar eller Västervik.

Vi söker

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av förvaltning av klientplattformar med hjälp av System Center Configuration Manager eller liknande verktyg. Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom området och/eller relevant högskoleutbildning inom IT.

Rollen ställer krav på eget driv och engagemang, som person är du öppen och intresserad av den nya teknikens möjligheter och användning. Ditt arbetssätt är strukturerat och du får saker att hända. För att trivas bra i rollen som systemtekniker för klientplattformen ser vi att du är en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap.

Vår arbetsplats

Inom Team klientförvaltning har vi ett gott samarbete och tillsammans en bred kompetens. Vi har en vilja att proaktivt göra saker bättre och uppskattar att det finns möjlighet till utveckling och utmaningar i arbetet. Inom enheten arbetar vi även med teknisk systemförvaltning.

Läs gärna mer om att jobba med IT inom Region Kalmar län

Vi värnar om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv. I årets medarbetarenkät visar vi återigen fina resultat med en stor andel medarbetare som anger att de är stolta över att arbeta inom Region Kalmar läns IT och att de skulle rekommendera någon annan att börja arbeta på vår arbetsplats.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan idag!

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns 150 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/632

Placering/enhet:

IT-förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-01-19

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Michael Ceder

0480-831 32
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

0480-840 00 vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30