Teamsekreterare Barn-och ungdomshabiliteringen Västervik

Region Kalmar

Vi erbjuder

dig ett varierande arbete som teamsekreterare på barn-och ungdomshabiliteringen i Västervik. Förutom traditionella arbetsuppgifter som att skriva journalanteckningar, skicka kallelser, sköta telefonservice och göra beställningar är teamsekreteraren en viktig länk mellan teammedlemmar, patienter, anhöriga och andra verksamheter. I arbetet ingår även nära samarbete med övriga yrkeskategorier på habiliteringen.

Vi söker

dig som är utbildad medicinsk sekreterare alternativt vårdadministratör. Vidare har du god datorvana och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Erfarenhet i journalsystemet Cosmic är meriterande.

Du är dessutom flexibel, prestigelös och serviceinriktad och kan rycka in där det behövs. du kan organisera och strukturera ditt arbete väl, samt har en förmåga att gärna bjuda på din kompetens i arbetsgruppen. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du har mycket god samarbetsförmåga, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på arbetsplatsen.

Personliga egenskaper är av stor betydelse. Vi kommer att lägga stor vikt vid samarbetsförmåga och ansvarstagande då samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet.

Vår arbetsplats

Barn-och ungdomshabilitering i Västervik består av ett härligt team med många professioner som jobbar för att våra patienter och deras familjer ska få råd, stöd och behandling till att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/548

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 tim/vecka

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-11-24

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Charlotte Lindén Områdeschef

0490-868 62
Upplysning om tjänsten

Lilian Wittlock Andersson Facklig Vision

0490-86935

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 14 november 2019 Lämna synpunkter på innehållet