Tekniker, hörselvård

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Ett stimulerande arbete med patienten i fokus på hörselmottagningen i Kalmar. Hos oss är teamarbete en viktig del och du kommer arbeta tillsammans med flera funktioner så som läkare, audionom, logoped, kurator, och teckenspråkslärare. Dina kommande arbetsuppgifter innebär mestadels service och enklare reparationer av hörapparater samt kringutrustning. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag dagtid.

Till en början med anställning under 8 månader men det finns goda möjligheter till förlängning. Om du idag bor på annan ort och har för avsikt att flytta hit permanent, kan vi vara behjälpliga med att söka bostad.

Vi söker

Vi söker dig som är hörselvårdstekniker eller har annan utbildning, erfarenhet som kan ses som likvärdig.  Du precis som vi tycker att samarbete är en självklarhet, likaså gott bemötande och att ge god service. Du kommer att ha egna patienter som är i behov av din tekniska kompetens, så du behöver ha lätt för möten med människor vara lugn och pedagogisk. Du är engagerad och kvalitetsmedveten i ditt arbete och tycker om att ta dig an nya utmaningar samt har en vilja att förändra och förbättra. Detta förutsätter att du har förmåga att växla mellan självständigt arbete och arbete i grupp samt att du har ett engagemang kring arbete med förbättringar av verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hörsel och hörseltekniska produkter. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vår arbetsplats

Öron-, näs- och halskliniken är en relativt liten klinik med korta beslutsvägar. En viktig del av
verksamheten rör hörselvård i alla åldrar med utprovning av hörapparater, övriga hörselhjälpmedel samt olika gruppinformation för patienter och deras anhöriga.

Vårt primära upptagningsområde omfattar ca 140 000 invånare.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/860

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-23
Upplysning om tjänsten

Berit Högström

0480-81388
Upplysning om tjänsten

Carl Wykman Vision

0491-782416

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30