Trafikassistent

Kalmar länstrafik

Vi erbjuder

Gillar du det personliga mötet och att vägleda människor i olika frågor? Lockas du av att leverera service i världsklass? Nu söker vi trafikassistent till vår kundtjänst för linjetrafik.

Vi erbjuder dig ett variationsrikt och stimulerande arbete där du får du möta våra kunder i telefon eller fysiska möten för upplysning, support och försäljning. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Högsby.

Arbetet innebär många kontakter med kunder och trafikföretag vilket innebär att du måste ha goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift samt lätt för att kommunicera med andra människor, även under stressade situationer. Dina arbetsuppgifter ställer stora krav på servicekänsla och att du är lyhörd för kundens behov. Verksamheten kräver att du snabbt kan ställa om till nya förutsättningar med kort varsel. 

Arbetstiden är schemalagd vilket innebär tjänstgöring såväl dag- som kvällstid och helger, dvs oregelbundna arbetstider.

Vi söker

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning, en god datorvana och hög servicekänsla. Gärna med erfarenhet av att möta kunder.

För att du ska trivas hos oss tänker vi att du är en trygg och stabil person med god självinsikt. 

Vår arbetsplats

Kalmar länstrafik är en del av Region Kalmar län och ansvarar för kollektivtrafiken i Kalmar län. Vi som arbetar på Kalmar länstrafik jobbar för att underlätta vardagen för Kalmar läns invånare och besökare. Tillsammans säkerställer vi att det är möjligt att resa till och från bland annat arbete, skola, fritidsaktiviteter och sjukvård.

Vårt ansvar innefattar busstrafik, tågtrafik, sjukresor, färdtjänst, skolresor samt skärgårdstrafik. Trafiken bedrivs tillsammans med upphandlade företag som kör och underhåller fordonen som trafikerar kollektivtrafiken. Vi som jobbar på Kalmar länstrafik är därmed dem som bland annat trafikleder, planerar, och administrerar kollektivtrafiken.
Vi är ca 110 medarbetare på tre olika kontor. Huvudkontoret är placerat i Högsby och det finns kontor i Kalmar och Oskarshamn.

Tillsammans med Region Kalmar läns 7 000 medarbetare verkar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/848

Placering/enhet:

Kalmar länstrafik

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-16
Upplysning om tjänsten

Daniel Andersson Backenius, 1:a linjens chef

010-2121127
Upplysning om tjänsten

Stefan Karlsson, basenhetschef

010-2121079
Upplysning om tjänsten

Pernilla de Vries, HR-chef

010-2121110
Upplysning om tjänsten

Mathilda Danlid Nilsson , Vision, nås via mail:

mathilda.danlid@regionkalmar.se

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30