Trafikledare Kalmar länstrafik

Kalmar länstrafik

Vi erbjuder

nu ett variationsrikt och stimulerande arbete som trafikledare vid Kalmar länstrafik. Din placering är vid vårt huvudkontor i Högsby. Som trafikledare tillhör du basenheten Produktion och tjänsten är inriktad mot vår linjetrafik. Trafikledningen är bemannad årets alla dagar och kvällar vilket medför oregelbundna arbetstider.

Vi söker

nu dig med ett stort intresse av driften vad gäller länets kollektivtrafik. I din tjänst har du att hålla reda på turer, fordonspositionering, störningar/hinder samt därav störningsinformation till våra resenärer. Du ska vara lyhörd och kommunikativ då arbetet innebär kontinuerliga kontakter med kunder, förare och trafikföretag. Du ska behärska det svenska språket obehindrat.

Då arbetet med kollektivtrafik är dynamiskt behöver vi dig som är flexibel och ser en utmaning i att vara en problemlösare. Förändringar och störningar har att hanteras skyndsamt varför du måste vara stresstålig.

Du ska ha minst gymnasieutbildning. Högre utbildning och/eller utbildning inom verksamhetsområdet ses som meriterande likaså en lokal kännedom.  

Vår arbetsplats

präglas av medarbetare med ett högt servicetänkande och med ett fokus på gemensamma mål. Vi arbetar tillsammans med en vilja att göra varje dag lite bättre. Kalmar länstrafik är en del av Region Kalmar län och ansvarar för kollektivtrafiken i Kalmar län. Vårt ansvar innefattar stads- och landsbygdsbussar, Kustpilen, Öresundståg, Krösatåg och serviceresor i länet.
Tillsammans med Region Kalmar läns 7 000 medarbetare verkar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/98

Placering/enhet:

Kalmar länstrafik

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-03-01

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ellinor Adler basenhetschef Produktion

010-212 11 40
Upplysning om tjänsten

Daniel Andersson Backenius 1:a linjens chef

010-212 1127
Upplysning om tjänsten

Lars Lindahl biträdande förvaltningschef

010-212 10 80

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 februari 2020 Lämna synpunkter på innehållet