Underläkare Operation och Intensivvårdskliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Här erbjuds du ett arbete som underläkare med möjlig övergång till ST-tjänst.

Operation och intensivvårdsavdelningen bedriver en verksamhet inriktad på narkos och bedövning, pre- och postoperativ vård, akut omhändertagande, intensivvård samt produktion av sterilgods.

För denna mångfald av arbetsuppgifter svarar ca 150 positiva medarbetare, som tillsammans representerar en massiv kunskap och erfarenhet. Vår gemensamma målsättning är att ge våra patienter en vård som kännetecknas av tillgänglighet, omtanke, säkerhet och kvalitet.

Vi söker

Dig som är legitimerad läkare och är intresserad av att driva utvecklingen framåt tillsammans med övriga medarbetare vid kliniken. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor. Du är flexibel och initiativtagande samt lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/343

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-09-22

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Suzanne Axelsson, Verksamhetschef

0490-862 56
Upplysning om tjänsten

Bengt Jannsen, Läkarföreningen

0490-861 64

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 september 2019 Lämna synpunkter på innehållet