Undersköterska - Kvinnokliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Som undersköterska på Kvinnokliniken är du en viktig del i vårt team. Du kommer att ge personlig omvårdnad till patienter och utföra hälso- och sjukvårdsinsatser. Du samarbetar kring patienten tillsammans med medarbetare inom olika yrkeskategorier, med målsättning att ge en god och säker vård.
I grundanställningen ingår rotation dag/kväll/natt med f n med placering på Kvinnoklinikens mottagning !

Vi söker

Dig som är utbildad undersköterska. Vi söker dig som är positiv, flexibel, engagerad och ansvarstagande som person. Har du en vilja att samarbeta och ser ett gott bemötande som en självklarhet kan du vara den vi söker. Vårt team arbetar för att ständigt skapa det bästa resultatet för patienten och samtidigt utveckla kliniken. Vi värderar dina personliga egenskaper mycket högt.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kvinnokliniken i Västervik ger kvinnor i norra Kalmar län förebyggande kvinnosjukvård, diagnostisk och terapeutisk gynekologisk hälso- och sjukvård samt BB- och förlossningsvård. På den integrerade BB/Gyn-avdelningen ger vi nyopererade gyn-patienter, nyförlösta kvinnor med sina nyfödda barn samt oförlösta kvinnor vård och omsorg. Vi har ett nära samarbete med barn- och ungdomsklinikens neonatalenhet som ligger i samma hus.

Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!
Vi ser fram emot att lära känna dig.
Välkommen att göra en ansökan,

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF VK:2019:18

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-28

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Madeleine Ingmarsson

Avdelningschef

0490-87427
Upplysning om tjänsten

Larita Vigander

Facklig företrädare Kommunal

0490-86230

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30