Undersköterska - medicinavdelning - 40

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Vill du arbeta med oss på strokeenheten, avdelning 40? Vi är ett glatt gäng, som arbetar i god laganda och sätter patienten i fokus. För oss är det viktigt att man trivs och har roligt på arbetet.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och intressant arbete och en god gemenskap med dina arbetskollegor! Våra specialiteter är stroke, geriatrik, neurologi samt palliativ vård. Vi arbetar med patientnära vård. En sjuksköterska och en till två undersköterskor har hand om 7-8 patienter dagtid. Vi har ett nära samarbete med paramedicin och en gång per vecka har vi stroketeam för planering av strokepatienternas vård. På avdelningen finns även en sköterskeledd strokemottagning.
Vi har individuell schemaläggning med 5-veckorsscheman och i tjänsten ingår att arbeta både dag-, kväll- och nattpass.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och alltid sätter patientens bästa i fokus. Arbetet är varierande vilket förutsätter att du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Du är ansvarsfull och har ett stort intresse av att hjälpa människor. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Vi förväntar oss att du aktivt deltar i avdelningens verksamhetsutveckling, tar ett eget ansvar och tillsammans med oss arbetar mot våra uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete på vårdavdelning är meriterande men inget krav. Som ny undersköterska hos oss så lägger vi stor vikt på att få en god introduktion, utifrån dina erfarenheter och önskemål.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Medicinkliniken på Oskarshamns sjukhus erbjuder en god och tillgänglig hälso- och sjukvård med hög kvalitet, dygnet runt, främst till invånare i mellersta Kalmar län. Medicinkliniken samverkar med andra vårdgivare för kvalitet och patientnytta, samt för att samtliga invånare i Kalmar län ska kunna erbjudas undersökning och behandling inom vårdgarantins ramar.
Kliniken har totalt 46 vårdplatser för internmedicinska patienter. På avdelning 40 finns 17 vårdplatser varav två är palliativa.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, så vänta inte med att söka tjänsten då den kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF On:2019:5

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-28

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Camilla Karlsson

Avdelningschef

0491-782918
Upplysning om tjänsten

Ann-Christine Engström

Facklig företrädare Kommunal

0491-78 21 28

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 mars 2019 Lämna synpunkter på innehållet