Undersköterska - resursenheten

Oskarshamns sjukhus söker Undersköterska - resursenheten. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuder

Resursenheten på Oskarshamns sjukhus söker nu en ny medarbetare som är öppen, engagerad och kunnig. Det är en spännande och flexibel arbetsplats som ger möjlighet till variation, utmaningar och omväxlande arbetsuppgifter på flera avdelningar och arbetsplatser.

Arbetstiderna ger dig stora möjligheter till variation då vi arbetar med årsarbetstid dag/kväll/natt samt helger. Om detta tilltalar dig och att du dessutom är van att arbeta självständigt med ansvarskänsla och samarbetsförmåga passar du i vår grupp.

Vi stöttar din kompetensutveckling som formas utifrån dina samt verksamheternas behov.

Separat avtal finns tecknat för resursenheterna i Landstinget vilket innebär att vi arbetar med årsarbetstid och ett lönetillägg. Ersättning för förskjuten arbetstid och övertid utgår ej.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning mot sjukvård/akutsjukvård. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Viktiga personliga egenskaper som vi värdesätter är att kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Resursenheten är landstingets interna bemanningsenhet som förmedlar kvalificerad och flexibel personal vid arbetstoppar och korttidsfrånvaro vid våra avdelningar, mottagningar samt hälsocentraler. Vi som arbetar inom Resursenheten är bemanningsassistent, medicinska sekreterare, sjuksköterskor och undersköterskor.

Vikariat t.o.m 19-08-31.

Läs mer om Region Kalmar län som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF On:2019:3

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Vikariat

Anställningstid:

Vikariat t.o.m 19-08-31

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Upplysning om tjänsten

Daniel Johansson

Basenhetschef

0491-782329
Upplysning om tjänsten

Carin Karlsson

Bemanningsassistent

0491-78 20 71
Upplysning om tjänsten

Christel Malmström

Facklig företrädare Kommunal

0491-782422

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0480-841 59

Kontorstid mån-fre kl. 08:00-17:00

Om du får problem med att bifoga filer och inte kan skicka in din ansökan, skicka ansökan till supportmailen. Ange tjänstens referensnummer och bifoga filerna.

Vanliga frågor
Uppdaterad 1 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet