Undersköterska Primärvårdens jourmottagning Västervik

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som undersköterska hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete där du lär dig något nytt varje dag! Tjänsten innebär ett varierat arbete som undersköterska vid jourmottagningen kvällar och helger, samt tjänstgöring dagtid som undersköterska på våra hälsocentraler i Västerviks kommunområde

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av arbete på hälsocentral eller mottagning. Som person är du engagerad, noggrann, serviceinriktad. Det är en fördel om du har lätt för att anpassa dig efter rådande omständigheter och snabbt kan ställa om i ditt synsätt och förhållningssätt. För dig som ser möjligheterna i förändringar och drivs av dynamik är det här ett arbete för livet. Du som söker är lugn, stabil och kontrollerad i stressade eller pressade situationer. Du arbetar bra tillsammans med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt vilket bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Primärvårdsjouren är belägen på Esplanadens Hälsocentral där du kommer att tjänstgöra helger och kvällar. Vi tar emot primärvårdspatienter med akuta åkommor måndag-torsdag mellan kl 17 - 22 fredagar 15 - 22 samt helger mellan 08 - 16:30, eller 16:15 - 22:00.
Primärvårdsjouren i Västervik är bemannad med en distriktsläkare och en sjuksköterska.
Ytterligare en distriktsläkare har beredskap för hemsjukvården.

Primärvådsjouren Västervik och hälsocentralerna i området är en del av Region Kalmar och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang och hög kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Välkommen med din ansökan.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PV:2019:48

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Antal platser:

3

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-05-02

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Christina Petersson D

Avdelningschef

0490-87054
Upplysning om tjänsten

Larita Vigander

Facklig företrädare Kommunal

0490-86230

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 3 maj 2019 Lämna synpunkter på innehållet