Undersköterska Akutvårdsavdelning

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Vi söker nu dig som vill arbeta som Undersköterska i en stimulerande och spännande miljö med variation och där du ges möjlighet till utmaningar och utveckling.

Nu söker vi undersköterska till AVA på akutkliniken i Oskarshamn. AVA består av 2 intermediärvårdsplatser (MIMA) och 4 intagningsvårdsplatser (ITVA). Till akutkliniken skickas de sjukaste patienterna och därför behöver vi medarbetare med olika erfarenheter, bakgrunder och kompetenser. Du ges här möjlighet att få vara med att bygga upp en ny avdelning och få bidra med din kompetens och erfarenhet.

Vi har ett öppet klimat och förhållningssätt gentemot varandra och våra patienter. Arbetsmiljön du erbjuds är spännande, bitvis stressig samtidigt som den är otroligt rolig och utmanande. Våra arbetstider ger stora möjligheter till variation då vi finns tillgängliga dygnets alla timmar, årets alla dagar. Hos oss har vi rotationstjänstgöring och individuell schemaläggning.

Kompetensutveckling är något vi värnar om och arbetar kontinuerligt med och detta formas utifrån såväl dina egna som verksamhetens behov.

Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska med ett stort intresse för människor. Som person vill vi att du är positiv, engagerad och ansvarstagande. Vidare är du lugn och har förmåga att prioritera och fatta beslut. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet av intensivvård eller intermediärvård är meriterande.

Du är en person som bemöter människor med hjärta och värme samtidigt som du är professionell i din yrkesroll. Du har ett strukturerat och stabilt arbetssätt samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och värnar om dina medarbetare. Du drivs av ett engagemang och viljan av att ständigt förbättra, utveckla och förändra.

En förutsättning för att du skall trivas hos oss på AVA är att du äger förmågan av att göra snabba prioriteringar med patienten i fokus. Arbetet kan växla snabbt och då krävs det att du kan vara flexibel samtidigt som du är initiativtagande för att lösa den situation som uppstår.

Varmt välkommen till oss och vi ser fram emot din ansökan!

Urval sker löpande.

Vår arbetsplats

Vår avdelning har två intermediärvårdsplatser där patienter vårdas som är för sjuka för vanlig vårdavdelning, men inte kräver intensivvårdsplats.
På avdelningen finns också fyra intagningsplatser där patienter vårdas kortare tid i väntan på hemgång eller plats på avdelningen.
Avdelningen utför även en del åtgärder där patienterna behöver lättare sedering. Till exempel TEE, lumbalpunktion och elkonvertering.
Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om oss, hur det är att arbeta här samt hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som Undersköterska!
Vi bokar gärna ett möte där du får komma och hälsa på oss och se avdelningen.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/566

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-07-31
Upplysning om tjänsten

Konny Lindblom, Avdelningschef Akutvårdsavdelning

0491-782519
Upplysning om tjänsten

Anna Hansson Avdelningschef Akutmottagningen

0491-782199
Upplysning om tjänsten

Carina Johansson, kommunal

0491-782678

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 augusti 2022 Lämna synpunkter på innehållet