Undersköterska Emmaboda Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

När du jobbar som undersköterska på Emmaboda HC arbetar du främst med provtagning,
undersköterskemottagning och att assistera våra läkare. Vi arbetar kontinuerligt med
kompetensutveckling som formas utifrån såväl dina som verksamhetens behov och önskemål. Förutom kompetensutveckling erbjuds du även regelbundna yrkesträffar.

Vi söker

Dig som är utbildad undersköterska med inriktning mot sjukvård/akut sjukvård. Har du tidigare
erfarenhet av primärvårdsarbete och/eller vana från mottagnings- och labarbete är det meriterande. Det är även en fördel om du har kunskap om vårt journalsystem Cosmic.

Vi söker dig som har ett gott bemötande mot våra patienter, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och aktivt vill arbeta med utvecklingsarbete. Du tycker om utmaningen i variationen av arbetsuppgifter och ser detta som ett sätt att kompetensutveckla dig och bli ännu starkare i din profession. Du ska ha förmåga att arbeta både självständigt med ansvarsfulla arbetsuppgifter och även fungera i olika teamarbeten.

Vår arbetsplats

Emmaboda hälsocentral är en trevlig, välfungerande och välbemannad hälsocentral med cirka 6 700 listade patienter. På hälsocentralen finns specialister i allmänmedicin, distrikts- och sjuksköterskor, primärvårdspsykologer, undersköterskor, fotvårdsterapeut och medicinska sekreterare. Vi anser att grunden till en välfungerande verksamhet präglas av en god arbetsmiljö, vilken vi med gemensamma krafter skapar. Vi har högt i tak och ett gott samarbete i arbetsgruppen.

Välkommen med din ansökan! Hör av dig om du vill veta mer om oss och tjänsten.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/578

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-07-05
Upplysning om tjänsten

Carina Parai, Verksamhetschef

0471-18582
Upplysning om tjänsten

Eva-Lena Fransson, Kommunal

0471-18545

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 6 juli 2022 Lämna synpunkter på innehållet