Undersköterska Hudmottagningen

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Här erbjuds du ett omväxlande arbete som undersköterska.

På hudkliniken bedrivs diagnostik och behandling av sjukdomar som ger symtom i huden samt de sjukdomar som innefattas i begreppet STI.

Vi utför olika ljusbehandlingar, badbehandlingar, omläggningar av svårläkta sår mm. Här träffar vi patienter i olika åldrar. I dina arbetsuppgifter som undersköterska ingår att ansvara för olika behandlingar och assistera läkare vid såväl mottagningsbesök som polikliniska operationer.  Även egna mottagningar och administrativa arbetsuppgifter ingår

Dina arbetstider är dagtid måndag till fredag. Enstaka kvällsmottagningar kan komma att bli aktuella. Vi tillämpar flextid.

Välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpnade.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du får gärna ha erfarenhet av mottagningsarbete. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt, ha god samarbetsförmåga och visa ett gott bemötande. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Du välkomnas till en sammansvetsad och trygg grupp som kännetecknas av prestigelöshet, hög arbetsmoral och arbetsglädje.

Hudmottagningen är en till storleken liten mottagning men med hög produktion. Här arbetar specialistläkare, ST-läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Vill du bli vår nya medarbetare? Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där arbetsuppgifterna är av stor variation.  Mottagningen finns i nyrenoverade ändamålsenliga lokaler på Västerviks sjukhus. 

Välkommen med din ansökan!

 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/536

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-07-10
Upplysning om tjänsten

Åsa Andersson, Basenhetschef

0490-86787
Upplysning om tjänsten

Jeanette Jonsson, kommunal

0490-86983

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30